La Vanguardia (Català-1ª edició)

Margulies i un amor amb Clooney només platònic

“Em sentia molt segura amb ell”, explica l’actriu sobre tots dos a ‘Urgencias’

- BEGOÑA CORZO SUÁREZ

Actuar és l’art de fingir, però hi ha una cosa que no es pot fingir: la química. Això ho sap molt bé Julianna Margulies (54), que ha parlat de la seva relació amb George Clooney (59) mentre tots dos treballave­n en la sèrie d’èxit Urgencias. Els fans d’aquest drama mèdic sempre van pensar que entre ells hi havia alguna cosa més que un gran treball interpreta­tiu. Ara l’actriu, en plena promoció de la seva autobiogra­fia. Sunshine girl: an unexpected life ,(a la venda el proper 4 de maig), ha parlat de la gran compenetra­ció de la infermera Carol Hathaway i el pediatre Doug Ross.

Margulies explica a People que va ser tal la seva química amb Clooney que els productors van decidir que el seu personatge no morís al capítol pilot i es convertís, amb 28 anys, en coprotagon­ista. Clooney va ser el seu mentor des del minut u: “Em va trucar i em va dir: ‘He sentit que el teu personatge va sortir bé [al pilot], i si jo fos tu, no acceptaria cap altra feina perquè crec que et donaran una bona empenta’”.

Sobre la seva química, assegura que “això no pot passar si no t’agrada l’altre”. Segons ella, Clooney “no va poder ser més amable o dolç. Jo el seguia i veia com es comportava al set. Quan crees un ambient en què la gent se sent segura, treballes millor. I en George m’ho va ensenyar, això”. La parella televisiva no va passar d’un amor platònic, però

Margulies es va sentir molt còmoda amb les escenes íntimes que van filmar: “Em sentia molt segura amb ell. No vaig pensar mai: ‘Bé, per què hauria de estar en una banyera i que ell s’hi fiqués dins?’ Simplement deia, d’acord”.

Margulies va guanyar un Emmy i Clooney va ser nominat dues vegades a millor actor de sèrie dramàtica i tres més al Globus d’Or en la mateixa categoria. Això sí, va guanyar el primer de moltes nominacion­s a l’home viu més sexi.

Margulies llavors sortia amb l’actor Ron Eldard, amb qui va estar des del 1991 fins al 2003. Clooney s’acabava de divorciar de l’actriu Talia Balsam, amb qui va estar casat entre el 1989 i el 1993. Margulies, per la seva part, es va casar el 2007 amb l’advocat Keith Lieberthal, amb qui té un fill, Kieran.

Nou anys després d’Urgencias, on va estar sis temporades, Margulies va aconseguir un altre gran paper a The good wife. Els últims anys ha treballat en la minisèrie The hot zone (National Geographic) i The morning show (Apple).

La intèrpret es va casar el 2007 amb l’advocat Keith Lieberthal, amb qui té un fill, en Kieran, de 13 anys

 ?? ARXIU ?? Julianna Margulies i George Clooney als Emmy del 2010
ARXIU Julianna Margulies i George Clooney als Emmy del 2010

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain