La Vanguardia (Català-1ª edició)

Mulder i Scully, junts una altra vegada

-

Julia Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique, ha fet 18 anys

Gillian Anderson i David Duchovny han despertat la nostàlgia entre els fans de la sèrie que van protagonit­zar als anys noranta, Expediente X, en què interpreta­ven els agents Dana Scully i Fox Mulder. La Gillian ha compartit la reunió casolana amb en David, en què hi havia una altra protagonis­ta, la gossa de la intèrpret: “La Stella ha fet un amic nou, avui”.

L’altra selfie de la setmana l’han protagonit­zada Risto Mejide i Isabel Pantoja, que ha reaparegut després de mesos reclosa a Cantora mentre el seu fill, Kiko

Katie Holmes ha felicitat la seva filla Suri pels seus 15

Rivera, la feia grossa als platós parlant de l’herència del seu pare. El publicista ha compartit la imatge per anunciar que la cançonetis­ta és la seva companya al nou concurs de talents de Mediaset, Top star. Sense deixar la tele, la presentado­ra Isabel Jiménez ha revelat un dels secrets més grans de la televisió: què amaguen els conductors d’informatiu­s de cintura cap avall?

El petó apassionat que ha compartit David Bisbal amb Rosanna Zanetti li ha costat més d’una crítica. No pel petó, sinó perquè la imatge sembla que ha estat captada lluny d’Espanya, cosa que no ha agradat a molts seguidors que compleixen les restriccio­ns sanitàries.

Tres aniversari­s tanquen la selecció de la setmana. La Suri, la filla de Katie Holmes i Tom Cruise, ha fet 15 anys. I dues que han arribat a la majoria d’edat: la Carys, filla de Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones, i Julia Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.

 ?? INSTAGRAM INSTAGRAM ??
INSTAGRAM INSTAGRAM
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain