La Vanguardia (Català-1ª edició)

TELEVISIÓ

-

MOVISTAR+ Acció

Pel·lícula del Regne Unit i dels Estats Units de thriller, espies i viatges en el temps escrita, dirigida i produïda per Christophe­r Nolan. Narra la història d’un agent de la CIA, interpreta­t per John David Washington, que vol controlar la data del temps per prevenir la Tercera Guerra Mundial.

RAKUTEN TV Comèdia romàntica

Dirigida per Woody Allen i protagonit­zada per Kristen Stewart, Jesse Eisenberg i Blake Lively, aquest film narra la història d’un jove que arriba a Hollywood els anys trenta per fer-se un lloc en la indústria del cinema i acaba enamorant-se de la secretària del seu oncle. Disponible al catàleg gratuït de la plataforma.

SUNDANCE TV Minisèrie

La cadena disponible en operadores estrena avui a les 19 h aquesta producció belga de quatre episodis que s’emet entre avui i demà amb doble episodi. Després de múltiples casos de desaparici­ons, la Policia Federal crea una oficina específica per resoldre aquests casos i contracta la talentosa psicòloga anomenada Adèle.

AMAZON PRIME VIDEO

Episodis finals d’aquesta sèrie en què les seves quatre protagonis­tes, Mayte (Toni Acosta), Lourdes (Malena Alterio), Virginia (Nuria Herrero) i Amparo (Mamen García) es dediquen a combatre tots els malfactors del barri mentre també han de compaginar tota aquesta activitat amb les seves pròpies vides personals.

HBO ESPAÑA Sèrie documental

True crime sobre un cas criminal que el 2004 va commociona­r Suècia. Una nit d’hivern, una dona va ser assassinad­a a casa seva i un veí va ser hospitalit­zat per ferides de bala al petit poble de Knutby. L’atenció es va centrar en una congregaci­ó pentecosta­l que més tard es va descobrir que operava com una secta.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain