La Vanguardia (Català-1ª edició)

Zidane: “Tenim dret a jugar la semifinal de la Champions”

- REDACCIÓ

Dilluns, Jesper Moller, president de la federació danesa de futbol i membre del Comitè Executiu de la UEFA, va donar la seva opinió al micròfon de la DR, la televisió pública del seu país. “Espero que la UEFA prohibeixi al Reial Madrid, el Chelsea i el Manchester City jugar les semifinals de la Lliga de Campions d’aquesta temporada”. En canvi, Zinédine Zidane no tem represàlie­s per al seu equip perquè el Madrid sigui un dels fundadors de la Superlliga. “Jugarem la Champions, tenim dret a aquestes semifinals i ens prepararem per a la semifinal”, va explicar el tècnic francès. Els blancs s’enfrontara­n dimarts al Chelsea a Valdebebas, a l’anada, per una plaça a la final d’Istanbul.

A Zidane també li van preguntar si l’inquieta l’arbitratge contra els londinencs, malgrat que encara no es coneix qui dirigirà el matx i obviant que els blues també van participar en el germen de la Superlliga. “No, no em preocupa. Preocupat? Gens. Es van dir moltes coses però al final jugarem. Així doncs, ens prepararem bé. L’àrbitre ho farà com sempre pensant en el bé del futbol”, va defensar.

Abans d’aquesta semifinal, avui el Madrid rep el Betis de Pellegrini (21.00 h). Després de recuperar contra el Cadis Varane i Carvajal, la gran novetat de la llista és el retorn d’Eden Hazard, que entre el febrer, el març i l’abril amb prou feines ha jugat 15 minuts. Zidane espera que l’embolic de la Superlliga no descentri els madridiste­s, segons a la classifica­ció. “El president vol que nosaltres com a equip ens centrem en el partit de la Lliga i després la Champions”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain