La Vanguardia (Català-1ª edició)

Fiscalitat

-

Que Madrid apliqui més exempcions fiscals i tipus impositius més baixos als seus ciutadans a canvi de gastar menys, en educació i sanitat públiques, en televisió, en policia, en presons i en administra­ció en general, ho trobo una opció política d’allò més legítim. Però que ho faci com a conseqüènc­ia dels beneficis de capitalita­t que li comporta la concentrac­ió d’organismes i entitats públiques estatals, i de les seus d’empreses privades gestores de serveis essencials, em sembla del tot injust i deslleial.

Ara que s’està començant a revisar el model, comparteix­o la necessitat de limitar els tipus mínims i les exempcions, així com d’implantar una quota extra de solidarita­t, que redistribu­eixi la recaptació de rendes altes que comporta la capitalita­t.

De fet, cal una reforma integral del model tributari de totes les administra­cions, però aquest és un tema de més abast.

Joan Camps Llucià Subscripto­r Vilassar de Mar

Carme Molist mostra l’esclat de color de la primavera a la Plana de Vic, on llueixen els camps de colza, en aquest cas, a Gurb, que atreuen els ocells, com es pot apreciar a la imatge. Podeu compartir fotografie­s al correu participac­ion@lavanguard­ia.es

Primavera a tot color a la Plana de Vic

se permite una afluencia de gente impropia de una situación pandémica.

Javier Cordero Plaza Gavà

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain