La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Girona se situa a un punt dels playoffs d’ascens a Primera

- TONI LÓPEZ JORDÀ

Resultats

Saragossa - Sporting Màlaga - Fuenlabrad­a UD Logronyès - Cartagena Espanyol - Las Palmas Ponferradi­na - Lugo Oviedo - Girona Mirandés - Almeria Alcorcón - Leganés Tenerife - Castelló Rayo - Albacete Sabadell - Mallorca 0-0 0-1 0-1 4-0 2-0 0-1 1-1 1-2 1-1 19:00h 21:00h

Un gol de Yoel Bárcenas ha disparat les esperances del Girona d’entrar als playoffs d’ascens a Primera Divisió. El davanter panameny, ex de l’Oviedo, va anotar el 0-1 que permet als de Montilivi enfilar-se a la 7a posició provisiona­l de la classifica­ció, a un sol punt del Rayo (juga avui contra l’Albacete, 19.00) i a dos de l’Sporting, que va empatar amb el Saragossa divendres (0-0).

El Girona és en el seu millor moment de la temporada, després d’haver guanyat 13 dels últims 18 punts. Els tres del Carlos Tartiere li van costar Déu i ajuda, ja que Francisco arribava a Oviedo amb set baixes sensibles –Santi Bueno, Aday i Gombau per sanció, i Bernardo,

Pròxima jornada

Lugo - Saragossa Girona - Tenerife Almeria - Oviedo Mallorca - Mirandés Fuenlabrad­a - Cartagena Espanyol - Màlaga Castelló - UD Logronyès Leganés - Sporting

Las Palmas - Ponferradi­na Sabadell - Rayo Albacete - Alcorcón

Samu, Sylla i Pablo Moreno per lesió– i una convocatòr­ia de només 17 jugadors, i per això havia d’alinear un onze de circumstàn­cies. La punta d’atac la confiava a Bárcenas i Bustos (Stuani es tornava a quedar a la banqueta, fins al minut 58), i va ser el panameny l’artífex del triomf.

Després d’un primer temps sense cap ocasió del Girona, i una sola de l’Oviedo, d’Edgar, l’únic gol va arribar a l’hora de joc (63m). Una bona assistènci­a de Franquesa en jugada per l’esquerra la convertia en gol el panameny retallant el defensa. Era el primer xut a porta del Girona, amb prou feines la tercera oportunita­t de rematada dels catalans. Bárcenas, que havia jugat a l’Oviedo, no ho va celebrar.

Golejadors

Djuka (Sporting) Raúl De To. (Espanyol) Umar Sadiq (Almeria) R. Castro (Cartagena) Corpas (Almeria) Yuri (Ponferradi­na) J. Puado (Espanyol) M. Sylla (Girona) Amath (Mallorca) Fran Sol (Tenerife) J. Narváez (Saragossa)

Amb el 0-1, el partit es va obrir, bàsicament perquè l’Oviedo es va llançar a buscar l’empat. Va disposar de tres ocasions clares, la millor de Rodri, que no va arribar a rematar bé una pilota penjada per Borja Sánchez. El Girona va poder sentenciar amb el 0-2 en una contra de Stuani i Monchu que Franquesa desaprofit­ava enviant la pilota alta.

Oviedo: Femenías, Diegui (Borja Valle 68), Grippo, Arribas, Lucas, Sangalli, Edgar, Tejera, Nahuel, Obeng (Rodri 68) i Blanco Leschuk (Borja Sánchez 32).

Girona: Juan Carlos, Yan Couto, Juanpe, Arnau, Luna, Franquesa, Terrats (Ibrahima Kebe 68), Cristóforo, Monchu, Bárcenas (Valery 82) i Bustos (Stuani 58).

 ?? GIRONA FC ?? El panameny Yoel Bárcenas va donar la victòria al Girona contra el seu exequip
GIRONA FC El panameny Yoel Bárcenas va donar la victòria al Girona contra el seu exequip

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain