La Vanguardia (Català-1ª edició)

TELEVISIÓ

- **

8TV 22.01 HORES Terror

92 minuts

AMAZON PRIME VIDEO Thriller

Després d’haver-se aprofitat de dotzenes de jubilats com a tutora legal, Marla Grayson (Rosamund Pike) i la seva companya Fran (Eiza González) veuen Jennifer Peterson (Dianne Wiest) com la nova víctima. Mentre duen a terme el seu pla, descobreix­en que han entorpit la tasca d’un criminal (Peter Dinklage).

HBO ESPAÑA Superheroi­s

A La liga de la justicia de Zack Snyder, Bruce Wayne (Ben Affleck) està decidit a assegurar que l’últim sacrifici de Superman (Henry Cavill) no ha estat en va, i uneix les seves forces amb Diana Prince (Gal Gadot) per reclutar un equip de metahumans amb què protegir el món d’una amenaça imminent

NETFLIX

Estrena avui d’aquesta nova sèrie turca protagonit­zada per la Fatma, una dona de la neteja comuna i corrent que comet un assassinat sense premeditac­ió mentre busca el seu marit desaparegu­t, en Zafer. Així és com es converteix en una assassina invisible, tot i que la gent només veu en ella una treballado­ra excepciona­l.

MOVISTAR+ Minisèrie documental

Sèrie de no-ficció que recorre a tall de roadtrip els llocs i tradicions del cor d’Escòcia amb dos dels protagonis­tes més carismàtic­s d’Outlander: Sam Heughan (Jamie) i Graham McTavish (Douglas MacKenzie). Tots dos reconnecte­n en aquest viatge amb les arrels de la seva terra natal i la seva gent

APPLE TV+ Documental

Billie Eilish: The world’s a little blurry explica l’evolució de la cantant i compositor­a de 19 anys i el seu ascens a la fama mundial. Ofereix una mirada íntima d’aquesta adolescent a la carretera, a l’escenari i a casa amb la seva família, quan escrivia i gravava el seu àlbum debut When we all fall asleep, where do we go?

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain