La Vanguardia (Català-1ª edició)

THOMAS TUCHEL

-

Que la gent s’enfadi amb la idea o amb la manera com es va presentar la Superlliga, però no amb nosaltres”

de final. Els mitjans afins a Florentino Pérez temen un arbitratge sibil·lí en contra dels blancs. Basen el recel en el fet que Alexander Ceferin ha deixat molt clar que culpabilit­za sobretot el Reial Madrid (i, tot i que menys, el Barcelona i el Juventus) de ser els principals instigador­s del malaguanya­t projecte. De fet, cap dels tres clubs no s’ha retirat oficialmen­t de la idea i en les declaracio­ns més recents el màxim que ha concedit Florentino Perez és que el posa en stand by.

La situació és força millor per al Chelsea. La UEFA va valorar molt positivame­nt que els sis clubs anglesos es retiressin en bloc de la idea de la Superlliga, forçats per les pressions del Govern britànic que encapçala Boris Johnson. El

Chelsea, una entitat en mans del magnat rus Roman Abramóvitx, no ha demanat perdó, com altres clubs anglesos, però sí que ha rebut fortíssime­s pressions dels seus aficionats, que es van manifestar en contra de la Superlliga fins i tot a les portes de Stamford Bridge, el seu estadi.

Pesos pesants del vestidor del Madrid, com Modric o Marcelo, han donat mostres d’estar en conpensar que el Madrid no serà en la pròxima Champions”.

Molt més pro-UEFA ha estat la posició de l’entrenador del Chelsea, l’alemany Thomas Tuchel. “Confio al 100% en els àrbitres i en la UEFA”, va assegurar a Londres abans de sortir cap a la capital d’Espanya. “Que la gent s’enfadi amb la idea o amb la manera com es va presentar la Superlliga, però no amb nosaltres”, va subratllar.

L’eliminatòr­ia es presenta com un duel entre dos equips que han aconseguit blindar la seva porteria. Fa quatre partits que el Madrid no encaixa cap gol. Amb Tuchel al comandamen­t, el Chelsea ha deixat la porteria a zero en 16 de 21 partits. Per a aquesta nit Zidane continua sense poder comptar amb Mendy, Sergio Ramos ni Valverde, però ha recuperat Kroos i ha inclòs a la llista Hazard, ex del Chelsea, tot i que no sembla que hagi de jugar d’inici. L’equip anglès arriba amb l’única baixa de l’exmadridis­ta Kovacic.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain