La Vanguardia (Català-1ª edició)

Tercer motorista mort a la ciutat aquest any

- BATEC CIUTADÀ

BARCELONA Un motorista de 57 anys va resultar mort com a conseqüènc­ia de l’accident que va patir dilluns al matí a la ronda Litoral. Fins al lloc dels fets es van traslladar unitats de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del Sistema d’Emergèncie­s Mèdiques, que van evacuar la víctima a un centre hospitalar­i on poc després va morir. La unitat d’investigac­ió i prevenció de l’accidental­itat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigac­ió dels fets. Aquesta és la cinquena víctima mortal en sinistre de trànsit a Barcelona aquest any. Tres de les víctimes eren motoristes, un dels col·lectius que és més vulnerable pel que fa a la seguretat viària a la ciutat. / Redacció

fer “una sèrie de canvis en alguns nínxols” i que els contenidor­s habilitats per a aquestes restes eren plens i els van deixar al carrer. L’empresa encarregad­a de recollir els residus fúnebres, segons el batlle, “va trigar més del que estava previst i va provocar el sobresalt dels transeünts.

Oriol Giralt, portaveu de JxCat a l’oposició de l’Ajuntament, assegura que elevarà una pregunta al ple per demanar que el govern actuï. Segons els veïns de la zona, la mateixa empresa que s’encarrega de recollir els mobles i trastos vells del municipi és la que retira els taüts, cosa que per l’oposició és insòlita, “ja que són residus que han de tenir un tractament especial”. Una de les empreses funeràries de la comarca ha explicat que les restes se solen dipositar en un contenidor dins el recinte i que quan és ple el retira un gestor especialit­zat.

L’empresa encarregad­a de recollir els residus fúnebres es va endarrerir

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain