La Vanguardia (Català-1ª edició)

Merche dedica una cançó a Àlex Casademunt

- REDACCIÓ

El cantant Àlex Casademunt perdia la vida el 2 de març en un fatal accident de trànsit. Va deixar desolada una família, els seus companys de la primera edició d’Operación Triunfo i una legió de fans que encara plora la pèrdua de l’artista, als 39 anys. Des d’aleshores s’han succeït els homenatges.

Fa una setmana la discogràfi­ca de l’artista publicava una cançó pòstuma en què Àlex Casademunt cantava a duo amb el seu germà Joan. Ara és la cantant gaditana Merche qui dedicarà el seu pròxim projecte al cantant, que va ser la seva parella durant quatre anys. La intèrpret ha revelat que el tema es titularà Este lunes: “És una cançó que tenia pensada fa temps. Hi havia l’esquelet, li faré uns arranjamen­ts i la dedicaré a Àlex Casademunt”, ha explicat en una entrevista a l’ABC.

Merche diu que aquesta serà la seva “carta de comiat”: “L’estic produint amb Fidel Cordero i és una cançó feta per i per a ell. Quan érem parella vam fer una cançó junts i ara sento que està gravant amb mi. Serà la meva carta de comiat”.

Els dos artistes van mantenir una relació sentimenta­l des del 2003 fins al 2007. I malgrat que van trencar no van deixar de ser bons amics, com demostrave­n amb les seves freqüents mostres d’afecte.

Després de la mort de Casademunt, Merche va reconèixer que se sentia absolutame­nt desolada. “Tinc l’ànima trencada en un milió de trossos”, deia en una emotiva dedicatòri­a.

 ?? KOEN VAN WEEL / EFE ??
KOEN VAN WEEL / EFE
 ?? MANÉ ESPINOSA ?? La cantant Merche
MANÉ ESPINOSA La cantant Merche

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain