La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

A

Amanece en Calcuta 12A

Documental: Càntic a una petita gran dona que va lliurar la seva vida als més pobres entre els pobres. Calcuta és una capital de l’Índia està present avui a tot arreu. 88 min.

C

Comportars­e como adultos

Biopic: Una successió de reunions de l’Eurogrup imposen a Grècia la dictadura de l’austeritat. 124 min.

Crock of Gold: Bebiendo con Shane MacGowan 16A

Documental: Combinant imatges d’arxiu inèdites de la banda, juntamenta­mbanimacio­nsdel’il·lustradorR­alphSteadm­an,aquestdocu­mental honora el poeta punk irlandès Shane MacGowan. 124 min.

Cuñados 7A

Comèdia: Eduardo i el seu cunyat Sabonis acaben de ficar la pota en un dels seus negocis i necessiten molts diners per superar la crisi. 89 min.

D

Dardara

Documental: Berri Txarrak, una banda de rock amb 25 anys d’èxit a l’esquena, decideix dissoldre’s en el moment àlgid de la seva carrera. 97 min.

Detectiu Conan: La bala escarlata 7A

Animació: Durant una festa als World Sports Games al Japó, diverses persones són segrestade­s. 110 min.

E

El agente topo

Documental: Rómulo, un investigad­or privat, rep de part d’una clienta l’encàrrec d’investigar sobre l’estat de salut de la seva mare, que viu en un asil. 90 min.

El Informe Auschwitz 16A

Bèl·lica: Freddy i Waler són dos joves jueus eslovacs que el 1942 van ser deportats a Auschwitz. El 10 d’abril de 1944 aconseguei­xen fugir. 88 min.

El pare 12A

Drama: L’Anthony, un home de gairebé 80 anys, rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, l’Anne, intenta imposar-li. 97 min.

Animació: Després de completar l’entrenamen­t en la Mansió de la Papallona, Tanjiro i els seus companys es dirigeixen a la seva següent missió, el Tren de l’Infinit. 117 min.

En guerra con mi abuelo

G

Godzilla vs. Kong

7A

Ciència ficció: Les llegendes Godzilla i Kong xoquen quan aquests mítics adversaris es donen cita en un titànic combat mentre el destí del món penja d’un fil. 113 min.

I

I Care a Lot

Comèdia: Marla Grayson no té escrúpols a l’hora de beneficiar­se dels altres. S’ha aprofitat de dotzenes de jubilats com a tutora legal. 118 min.

In the Mood for Love (Deseando amar)

13A

Drama romàntic: Hong Kong, 1962. Un home i una dona, ambdós casats, queden sovint, ja que les seves respective­s parelles viatgen molt per qüestions de feina. 98 min.

Inmune

16A

Thriller: Han passat quatre anys des que una pandèmia mundial va assolar el món. Tanmateix apareix una nova i perillosa mutació del virus. 84 min.

L 16A

Terror: Per salvar la seva granja de la fallida, una mare soltera es llança a una arriscada cria de llagosta comestible­s. 101 min.

La última primavera

12A

Documental: A la Cañada Real, un barri de barraques als afores de Madrid, sorgeixen tensions entre les autoritats i els veïns, ja que els terrenys han estat venuts. 77 min.

La vampira de Barcelona

18A

Thriller: A la Barcelona de principis del segle XX, la desaparici­ó de Teresa Guitart commociona el país. La sospitosa és coneguda com la Vampira de Raval. 102 min.

Drama: Una nit d’estiu, l’Eric roba les cendres d’en Pol, el seu amic recentment mort. Amb l’Ona i el Marcel fa un viatge per llançar les cendres. 85 min.

Los Croods: una nueva era

Los traductore­s

APTA

Thriller: Nou traductors, de nou nacionalit­ats diferents, són contractat­s per traduir una trilogia, i han de romandre tancats sense contacte amb el món exterior. 105 min. 12A

Comèdia negra: La Patience és una traductora especialit­zada en escoltes telefòniqu­es per a la brigada d’estupefaen­ts. Durant una investigac­ió reconeix un dels traficants. 106 min.

Mank

Biopic: Així veu el Hollywood de la dècada de 1930 el mordaç crític social i guionista alcohòlic Herman J. Mankiewicz mentre s’afanya a acabar el guió de Ciutadà Kane per Orson Welles. 132 min.

Minari. Història de la meva família

12A

7A

Drama: A la dècada de 1980, durant la presidènci­a de Reagan, una família d’emigrants sud-coreans als Estats Units decideix traslladar-se a Arkansas. 115 min.

Monster Hunter

12A

Acció: Quan una inesperada tempesta de sorra transporta a tinent Artemis i la seva unitat a un nou món, els soldats descobreix­en la llar d’enormes i aterridors monstres. 99 min.

Mortal Kombat

18A

Aventura: Cole Young desconeix per què l’emperador Shang Tsung d’Outworld ha enviat el seu millor guerrer, Sub-Zero per donar-li caça. 110 min.

N

Nieva en Benidorm 12A

Thriller: Peter Riordan, jubilat, decideix visitar el seu germà Daniel, però descobreix que ha desaparegu­t i que era propietari d’un club de burlesc. 117 min.

Drama: Després del col·lapse econòmic d’una zona rural a Nevada, Fern decideix pujar a la seva furgoneta i posar-se a la carretera convertida en una nòmada moderna. 108 min.

O

Otra ronda

Península 12A

Suspens: Quatre anys després d’un contagi zombi, un grup de mercenaris torna per recuperar un botí milionari. 115 min.

Pequeños detalles 16A

12A

Thriller: A Joe Deacon, el xèrif adjunt del comtat de Kern, l’envien a Los Ángeles pel que hauria de ser una ràpida recopilaci­ó de proves. 127 min.

Q

Quince

Documental: Un equip amateur d’una terra sense tradició rugbística, afronta el partit decisiu amb la possibilit­at de proclamar-se Campió de la Divisió d’Honor. 89 min.

R

Raya i l’últim drac

APTA

APTA

Animació: En Kumandra, humans i dracs van conviure en harmonia fins que una força maligna va amenaçar la Terra i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. 107 min.

Ruega por nosotros

16A

Terror: Després de l’aparició de la Mare de Déu, Alice és capaç de sentir, parlar i curar els malalts. Corre la veu i la gent acudeix per presenciar el miracle. 100 min.

S

Sota les estrelles de París

APTA

Drama: La Christine viu al carrer, aïllada de la seva família i els seus amics. En una freda nit d’hivern, davant del seu refugi es troba a en Suli, un nen burkinès. 86 min.

T

Tom i Jerry 7A

Animació: La rivalitat més popular de la història es dispara quan Jerry es muda a un hotel magnífic de Nova York en vigílies del casament de segle. 101 min.

Trolls 2: Gira mundial

Animació: La Poppy i el Branch descobreix­en que la reina Bàrbara, membre de la reialesa del hard rock, i el seu pare, el rei Metal, volen acabar amb la resta de gèneres musicals. 94 min.

Drama: Tothom deia que la Cassie era una jove prometedor­a fins que un misteriós succés va truncar el seu futur. Però res a la vida de Cassie és el que sembla. 113 min.

Una veterinari­a en la Borgoña

Comèdia:AlcordelaB­orgonya,Nico,l’últimveter­inaridelaz­ona,lluita per salvar els seus pacients, la seva clínica i la seva família.91 min.

Upsss! 2: I ara on és Noè? L’aventura continua 7A

APTA

Animació: L’arca de Noè va a la deriva en mar obert. Després de setmanes sense terra a la vista, les reserves d’aliments s’estan esgotant. 86 min.

V

Vivo

Documental: Quatre històries reals de persones que es van trobar cara a cara amb algú que molts no veuran mai. Però ells asseguren que Ell i els ha hi tornat la vida. 98 min.

W

Wildland

Drama: Després de la tràgica mort de la seva mare en un accident de cotxe, la jove Ida es muda a viure amb la seva tia Bodil i els seus tres cosins grans. 88 min.

Z

Zerø

Drama: Un home i una dona es desperten en un lloc estrany, , desert i desconegut, sense saber qui són i per què s’hi troben. 93 min.

Zog i els doctors voladors...

APTA

Animació: La princesa Perla, el cavaller Jordi i el drac Zog formen un equip de doctors i curen tota mena de criatures. 56 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain