La Vanguardia (Català-1ª edició)

Aitana canta al feminisme en la seva nova cançó

-

La model Nieves Álvarez i la seva filla Bianca protagonit­zen la portada de l’¡Hola! amb motiu del dia de la Mare. La revista també ofereix un ampli reportatge dels Oscars i del bateig de la filla d’Elena Tablada. L’¡Hola! es ven demà amb La Vanguardia per 2,70 euros.

Pel dia de la Mare Nieves Álvarez, amb la seva filla Bianca a l’‘¡Hola!’

La cantant catalana Aitana Ocaña publica avui un tema especial anomenat Ni una más, en què fa temps que treballa, amb l’objectiu de donar visibilita­t al moviment feminista i plasmar amb la seva música les insegureta­ts que sent com a dona. “Tinc un altaveu que volia fer servir per parlar d’una cosa que preocupa moltes dones. És un tema per reflexiona­r, per visibilitz­ar i mostrar com em sento i sento que ens sentim totes”, explica la intèrpret en una xerrada amb aquest mitjà.

En el videoclip de la cançó hi participen, a més a més, gairebé una cinquanten­a de rostres femenins coneguts que simbolitze­n, en paraules de l’artista, la unió en la lluita de gènere. “El feminisme no és un posicionam­ent: n’has de ser. Jo sempre ho he tingut present, i el meu discurs avançarà al llarg dels anys per millorar. Ningú no té un carnet de feminisme: totes n’anem aprenent; és aprendre a parlar i a visibilitz­ar, perquè la solució a un problema sempre és ensenyar-lo i visibilitz­ar-lo, mostrant que no estem còmodes amb aquesta desigualta­t constant en la nostra societat”, assegura la intèrpret catalana.

Aitana Ocaña és conscient de la sensibilit­at social que suposa enrolar-se en una causa com aquesta, amb múltiples arestes, però no amaga que ella sentia aquesta necessitat. “És un missatge d’unió; no es tracta d’una competició, sinó de donar-nos suport les unes a les altres. Se’m posa la pell de gallina quan sortim juntes al carrer”, admet la intèrpret, que començarà la seva nova gira al juliol a Barcelona. / Albert Domènech

Pius V, Amador, Sofia, Josep-Benet Cottolengo, Lluís, Pere, Erconvald, Indaleci, Donat, Eutropi

23.10 23.40

MOVISTAR LALIGA 18.30

 ?? INSTAGRAM @JESUSDEPAU­LA ?? Aitana Ocaña
INSTAGRAM @JESUSDEPAU­LA Aitana Ocaña
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain