La Vanguardia (Català-1ª edició)

Colofó de color al 080

Victor von Schwarz obre i Paraíso tanca l’últim dia

- ISABEL CLARÓS

L’última jornada del 080 Barcelona Fashion va arrencar amb Victor von Schwarz, un debutant en aquesta passarel·la però que ja ha vestit Aitana, Mala Rodríguez, Lola Índigo i Rosalía. El dissenyado­r de Sabadell ha presentat Disco 2000, inspirada en els referents musicals i estètics de la seva adolescènc­ia: peces col·legials, de polièster, vestits voluminoso­s i també llencers.

Després va desfilar la firma Otrura, el dissenyado­r de la qual té una llarga experiènci­a en sastreria i marroquine­ria. La seva col·lecció Año Latente s’inspira en els sentiments expressats en llibertat. Sastreria reconstruï­da amb capes de peces i prisatges en llana freda, cotó, organdí, tul de cotó i ras.

Back to the origins és la proposta d’Is Coming, la firma de Costan Hernández (Intropia). Una col·lecció per a la dona urbana amb joc de textures i colors i en què els conjunts de dues peces són protagonis­tes.

Onrushw23F­H (la firma dels dissenyado­rs Albert Sánchez i Sebastián Cameras) ha presentat la col·lecció Liminal, que treballa el moviment, l’energia, el color i la il·luminació.

L’última a presentar-se ha estat la debutant Paraíso, que va néixer com a marca de banyadors. Una col·lecció (Paraíso means fun) estiuenca, juvenil i despreocup­ada que troba inspiració en els llençols de ratlles o les tovalloles antigues. Una oda a la diversió i a la bellesa al terrat de la Pedrera, que ha posat el punt i final a la 27a edició del 080.

 ?? GASPAR J. RUIZ LINDBERG ?? Desfilada d’Is Coming
GASPAR J. RUIZ LINDBERG Desfilada d’Is Coming
 ?? GASPAR J. RUIZ LINDBERG ?? Victor von Schwarz
GASPAR J. RUIZ LINDBERG Victor von Schwarz
 ?? GASPAR J. RUIZ LINDBERG ?? Desfilada de la firma Otrura
GASPAR J. RUIZ LINDBERG Desfilada de la firma Otrura

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain