La Vanguardia (Català-1ª edició)

TELEVISIÓ

-

DISNEY+ Drama

La plataforma estrena avui la pel·lícula de Chloé Zhao, recent guanyadora de tres Oscars: pel·lícula, direcció i actriu protagonis­ta. Explica la història de la Fern (Frances McDormand), que després de tancar una explotació minera de Nevada s’embarca en un viatge en camioneta i es converteix en una nòmada moderna.

MOVISTAR+ Drama legal

Mohamedou Ould Slahi (Tahar Rahim) sobreviu a la presó de Guantánamo durant una dècada després d’haver estat detingut i empresonat sense càrrecs. Havent perdut qualsevol esperança, Slahi troba una aliada en l’advocada Nancy Hollander (Jodie Foster) per emprendre una recerca desesperad­a de justícia.

AMAZON PRIME VIDEO Thriller

Protagonit­zada per Michael B. Jordan, aquesta pel·lícula narra l’origen de la història de l’heroi John Clark –un dels personatge­s més populars de l’univers Jack Ryan de Tom Clancy–, un marine dels Navy Seal que descobreix una conspiraci­ó internacio­nal mentre vol fer justícia per l’assassinat de la seva dona embarassad­a.

APPLE TV+ Minisèrie

Adaptació televisiva de la novel·la homònima de Paul Theroux que segueix el perillós viatge d’Allie Fox (Justin Theroux), un home visionari i idealista que un bon dia, fart de la civilitzac­ió, decideix deixar els Estats Units i traslladar­se amb la família a un petit poble a la selva nicaragüen­ca per partir de zero.

NETFLIX

Sèrie mexicana a cavall del thriller i el culebrot. Després de 18 anys empresonat de manera injusta, Alex Guzmán és alliberat amb el pla perfecte per descobrir qui va matar la seva germana Sara i per què la família Lazcano el va culpar del crim. Presència en el repartimen­t de l’actor espanyol Ginés García Millán.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain