La Vanguardia (Català-1ª edició)

Amor incondicio­nal malgrat tot

Històries de desacords i baralles acarnissad­es entre mares i fills amb final feliç

-

BEGOÑA CORZO SUÁREZ Barcelona

Diuen que l’amor d’una mare és incondicio­nal, però veient com s’ha agreujat la relació entre Rocío Carrasco i la seva filla Rocío Flores o entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera, qualsevol ho dubtaria. No obstant això, altres cares populars van poder reconstrui­r el lligam maternofil­ial després d’enfrontame­nts duríssims. És més, la mateixa Pantoja va aconseguir llimar diferèncie­s amb Chabelita (avui Isa P), tot i que ara es tornen a distanciar perquè la noia s’ha posat de part del germà. Potser ella aconseguir­à mediar entre mare i fill. Per a guerra llarga, la de Tita Cervera i el seu fill. Que en Borja es casés amb Blanca Cuesta i demanés de gaudir plenament de l’herència del baró Thyssen no va agradar gens a la mare. Va arribar a acusar el fill i la nora de sostracció de documents i de revelació de secrets i van estar enfrontats més de sis anys. Però ara la baronessa i en Borja viuen a Andorra, units pels estalvis fiscals, mentre la Blanca va i torna a Madrid amb els seus cinc fills. La Tita també sembla en pau amb Francesca Thyssen-Bornemisza, filla del seu difunt marit i Fiona Campbell-Walter.

Una altra ruptura molt dolorosa va ser la d’Arantxa Sánchez Vicario amb la seva família. La tennista es va casar el 2008 amb Josep Santacana. Els pares d’ella, la Marisa i l’Emilio, no es refiaven gens ni mica del nòvio. El 2012 l’Arantxa va publicar un llibre demolidor en què els acusava d’haver-la arruïnada. L’extennista i Santacana, amb qui té dos fills, es van separar el 2018. Encara no s’ha aconseguit divorciar, però ara l’Arantxa està molt unida a la seva mare, que va enviudar el 2016. “Fins i tot havent-li clavat mil puntades de peu, aquí continua. M’ha demostrat què és l’amor incondicio­nal”, va dir l’esportista.

En el panorama internacio­nal també hi ha desacords sonats que s’han reconduït, com ara el de Madonna i Rocco (20), fruit del seu matrimoni amb el seu ex Guy Ritchie. El 2016 Rocco la va plantar a la gira

Rebel heart per visitar el pare a Londres. Ja no va voler tornar, i la

Acomplexad­a

 ?? EUROPA PRESS / GETTY ??
EUROPA PRESS / GETTY
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain