La Vanguardia (Català-1ª edició)

Cinc membres nous per al patronat de la Fundació Blanquerna

- REDACCIÓ

El patronat de la Fundació Blanquerna-Universita­t Ramon Llull s’ha renovat amb el nomenament per part de l’arquebisbe Joan-Josep Omella de cinc membres nous. Al patronat, de quinze membres, s’hi han incorporat els metges Elias Campo i Cori Casanova (presidenta d’Acció Catòlica Barcelona), el jutge Ignasi Fernández de Senespleda, l’advocada Begoña Guerrero Gilabert i el filòleg Albert Soler Llopart. La resta de membres del Patronat, presidit per Salvador Pié, són Mn. Josep M. Turull, Lluís Foix, Jaume Lanaspa, Josep Ramon Serrat, Jaume Solé i quatre representa­nts de les ordes religioses: Consol Muñoz, de les Franciscan­es Missionere­s de la Immaculada Concepció; Elisabeth Forns, de les Carmelites Vedrunes; Enric Puiggròs, de la Companyia de Jesús; i Francesc Riu Rovira, dels Salesians Don Bosco.

A la primera reunió celebrada el 15 d’abril, a la qual va assistir el bisbe auxiliar Sergi Gordo, el president Salvador Pié va agrair, en nom de Blanquerna, la dedicació i la feina realitzada durant els seus cinc anys de mandat per mossèn Josep Maria Forcada, Ramon Pla Arxé, Cèlia Rosich, Andreu Ibarz i Montserrat Queralt.

L’organigram­a de la Fundació queda ara amb el dr. Salvador Pié Ninot, com a president; Mn. Josep M. Turull Garriga, de vicepresid­ent, Jaume Solé, secretari, i Josep Ramon Serrat, tresorer.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain