La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ferrão classifica el Barça per a la final de la Champions

- FUTBOL SALA REDACCIÓ SEMIFINAL DE LA UEFA FUTSAL CHAMPIONS

Tocava trencar la maledicció que perseguia el Barça quan al davant hi tenia el Kairat Almati, la seva gran bèstia negra. Tres enfrontame­nts, tres derrotes. Però a Zadar, a la quarta, es van aconseguir treure l’espina, defensant amb dents i ungles la seva condició de vigent campió d’Europa. Un hat-trick de Ferrão va col·locar els blaugrana a la final de la Champions (3-2), que jugaran demà dilluns (20 h) contra l’Sporting de Portugal.

El Barcelona va arribar al descans còmode i dominant el joc i el marcador. Primer la va tenir Aicardo. Després van arribar les conduccion­s de Marcenio per crear el contraatac del Barça buscant Dyego, que es va topar amb el peu del jove porter Serikov, molt segur. Però llavors va arribar Ferrão. Amb una mitja volta marca de la casa, va superar la marca d’Orazov i va batre Serikov. La volea d’Adolfo i dues ofensives més de Ferrão van posar en alerta el Kairat, que va provar de batre sense èxit la porteria de Dídac amb les ofensives de Favero, Humberto i les del capità del Kairat, Douglas Junior.

A la segona part el Barça va continuar manant. Després d’una bona assistènci­a de Marcenio, Ferrão va esquivar Douglas i va connectar un cacau amb la dreta impossible per a Serikov. Aquesta diana, ara sí, va fer despertar el Kairat, que va activar el partit amb una rematada de Favero, que va fer pujar el 2-1 . Llavors el Barça es va reivindica­r. Aicardo va centrar al segon pal i Ferrão, amb una rematada seca, va sumar el seu tercer gol de la jornada. “És el hat-trick més important de la meva carrera”, va afirmar després del partit. Quan semblava que aquell gol seria l’estocada definitiva, el patiment va aparèixer amb el 3-2 de Fernandinh­o. Però tocava trencar el malefici. I els blaugrana jugaran demà la seva cinquena final europea.