La Vanguardia (Català-1ª edició)

PANTALLES

-

MOVISTAR+ Drama familiar i thriller

Adaptació d’un relat del llibre Glanbeigh, de l’irlandès Colin Barrett. La pel·lícula, inèdita a Espanya, segueix un exboxejado­r reconverti­t en pinxo d’una família de narcotrafi­cants mentre prova de ser un bon pare per a en Jack, un nen autista de cinc anys. Dirigida per Nick Rowland i protagonit­zada per Cosmo Jarvis.

NETFLIX Drama

Arriba avui a la plataforma aquesta pel·lícula espanyola del 2011 dirigida i coprotagon­itzada per Carlos Iglesias. Una dona d’una família conservado­ra i un comunista es coneixen quan viatgen amb un comboi de nens que envien a la Unió Soviètica enmig de la guerra civil espanyola.

DISNEY+

Thriller creat per David E. Kelley (Big little lies) que explica la història dels detectius Cassie Dewell i Cody Hoyt, que fan equip amb la seva expolicia i exesposa, Jenny Hoyt, mentre busquen dues germanes que han estat segrestade­s per un camioner en una autopista de Montana. Protagonit­zada per Katheryn Winnick (Vikings).

HBO ESPAÑA Minisèrie

Producció britànica de Channel 4 de cinc capítols ambientada a Londres del 1981 al 1991. Representa la vida d’un grup d’amics homosexual­s que inicien una nova vida a Londres. Però l’aparició del virus VIH que causa la sida provocarà que les seves vides es posin a prova d’una manera que no havien imaginat mai.

FILMIN Documental

Servint-se d’arxius privats i entreviste­s amb els seus fills, la pel·lícula presenta el retrat més personal d’una actriu sueca que es va convertir en llegenda del cinema mundial: Ingrid Bergman. El seu director, Stig Björkman, va comptar amb la col·laboració especial d’Isabella Rossellini, filla d’Ingrid Bergman.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain