La Vanguardia (Català-1ª edició)

MAURICIO POCHETTINO

-

Hem dominat un equip que no és gens fàcil de dominar; el Manchester City ha estat més clínic”

de guanyar o empatar a més d’un gol per ser a la gran final d’Istanbul.

Tot i això, tret de Zidane, gairebé ningú ja no creu que el belga pugui ser un jugador decisiu o determinan­t al Reial Madrid. Zidane l’ha cuidat més que a ningú. Confia que encara pot ser el jugador diferencia­l que va ser, pel qual Florentino Pérez va pagar 160 milions (i no 100 com es va dir al principi), de llarg el fitxatge més car de la història del club. El segon al rànquing és Gareth Bale, amb 101 milions.

El Madrid està al límit, molt inferior físicament al Chelsea, com es va demostrar al partit d’anada, cosa que fa que no se senti favorit. Els blancs saben que el pas a la final depèn del que aguanti la seva estructura defensiva (el millor de l’equip ara mateix) i d’algun detall de qualitat que pugui aportar la davantera. Aquí és on potser l’antiga màgia d’Hazard pot ser que tingui una mica encara per dir.

Amb 30 anys fets el 7 de gener, les estadístiq­ues d’Hazard no conviden precisamen­t l’optimisme. En la primera temporada de blanc només va poder jugar 22 partits entre totes les competicio­ns i va marcar tres gols. L’actual campanya va pel camí d’empitjorar uns registres llunyíssim d’una estrella, més aviat els d’un jugador residual a la plantilla (malgrat que és el que més cobra, amb 14 milions per any). El belga només ha jugat 755 minuts repartits en 17 partits, en els quals ha marcat tres gols (dos a la Lliga i un

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain