La Vanguardia (Català-1ª edició)

Lluís Cortés es guanya la renovació

- EDURNE CONCEJO

Amb la ressaca de la important classifica­ció per a la segona final de la Champions de la història del Barça encara a la memòria, el club va anunciar ahir la renovació de Lluís Cortés fins al juny del 2022, amb opció a una altra temporada.

El tècnic de Balaguer és un dels principals artífexs dels èxits d’aquest equip. Des que va accedir a la banqueta per rellevar Fran Sánchez el gener del 2019, la plantilla no ha parat de créixer fins a arribar a estar entre els més grans d’Europa.

En les tres temporades dirigint l’equip ha aconseguit guanyar una Lliga, una Copa, una Supercopa i una Copa Catalunya, a més d’arribar a dues finals de la Champions. El 16 de maig Cortés podria continuar fent història amb el club aixecant el primer títol europeu de la secció.

Però el seu llegat no només han estat èxits esportius. L’entrenador català ha consolidat el caracterís­tic estil de joc del Barcelona i s’ha erigit en un dels principals defensors del planter. A les seves ordres moltes de les joves perles de La Masia han debutat amb el primer equip i han gaudit de minuts de qualitat per anar fent-se un lloc a la plantilla.

Un segell que no oblida mai el tècnic blaugrana, com van demostrar les seves paraules després d’obtenir el bitllet per a la final de Göteborg, quan va assegurar que aquest equip continuari­a donant oportunita­ts a les més joves mentre ell continués

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain