La Vanguardia (Català-1ª edició)

GERARD PIQUÉ

-

Araújo. En declaracio­ns als mitjans oficials del club, l’uruguaià va afegir que va ser “una llàstima, perquè la toca Lenglet”, i va justificar l’actuació del francès argumentan­t que es tractava d’“una jugada ràpida, no tens temps per comunicar-te”.

I parlant d’Araújo i dels joves. El Barça continua immers en una temporada de transició, sense fitxatges de renom per la falta de diners, la sortida de jugadors de pes com Luis Suárez, l’arribada de joves com Pedri o Dest i l’ascensió de molts del planter, un fet que Koeman sempre ha posat en relleu i que va subscriure Schreuder. “Després del canvi de Busquets hem jugat al centre del camp amb dos jugadors de 18 anys [Pedri i Ilaix Moriba], Araújo, Mingueza i De Jong també són joves... no és fàcil, fer això i canviar-ho tot en un any”, va reivindica­r.

Una observació que va compartir el seu rival a la banqueta, Simeone. “El Barcelona és un equip fantàstic. Koeman ha fet una gran feina trobant els recanvis, que sempre costen, i apostant pels joves”, va sentenciar el tècnic de l’Atlètic de Madrid, que va recórrer al seu habitual partit a partit per definir quin equip té més opcions de guanyar el campionat. “El Madrid competirà com tota la vida, el Sevilla té aquesta il·lusió que amb una victòria entren en la lluita pel títol. I tots continuare­m lluitant”, va assenyalar.

La consigna continua sent la mateixa. “És cert que si el Reial Madrid guanya els quatre partits és campió, però hi ha pocs equips que hagin guanyat quatre partits seguits. Bé, nosaltres”, va insistir Gerard Piqué. “Serà difícil per a tothom, perquè tots ens hi juguem coses. Si el cap està bé les cames aguanten. Això segur”, va sentenciar un optimista Jan Oblak, el mateix que sota pals va evitar que Messi tornés a marcar al Camp Nou.

Si el Madrid guanya el que li queda és campió, però hi ha pocs equips que hagin sumat quatre victòries seguides”

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain