La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Madrid busca posar-se líder sense Sergio Ramos

- CARLOS NOVO

El Reial Madrid serà líder de la Lliga si guanya aquesta nit (21 h) el Sevilla a Valdebebas, un partit que arriba quan els blancs proven de recuperar-se anímicamen­t de la clatellada de l’eliminació de la Champions a mans del Chelsea dimecres. Per dificultar les coses, el partit li arriba al Madrid en ple embolic de dos problemes, el futur de Zinédine Zidane, que continua sense aclarir-se, i el de Sergio

Ramos, que es va ressentir de la seva lesió i és baixa per avui. Encara que el defensa només té una sobrecàrre­ga, com que encara no ha renovat i acaba contracte el 30 de juny, pot ser que hagi jugat el seu últim partit amb el Madrid contra el Chelsea. Segons el comunicat mèdic del club el capità té una “tendinosi del múscul semimembra­nós de la cama esquerra”.

La negativa de Zidane a confirmar que continuarà a la banqueta la temporada vinent ja exaspera el madridisme. Li queda un any més de contracte i sempre que se li pregunta sobre el tema fuig d’estudi. Com que ja ha protagonit­zat dues fugides amb contracte en vigor (una com a jugador i una altra com a entrenador), la seva negativa a aclarir la seva actitud provoca tota mena de rumors i desestabil­itza un equip que ara mateix requereix la màxima estabilita­t. En la seva roda de premsa d’ahir Zidane va continuar entossudit: “Acabarem la temporada. El que puc dir és que sempre ho posaré molt fàcil al club, perquè sempre m’ho ha donat tot. Però el tema són els quatre partits, acabar bé. Això sí que és el que m’anima. La resta és bla, bla, bla”, va assegurar el francès, que sí que va demanar una vegada més que s’arregli la continuïta­t de Sergio Ramos.

L’entrenador també va explicar que havia demanat a Eden Hazard que es disculpés en públic per les seves rialles amb jugadors del Chelsea a Stamford Bridge només acabar el partit. Zidane creu que és un tema passat i que l’afició del Madrid encara podrà veure el millor Hazard.

Per rebre el Sevilla el Madrid, a banda de Ramos, té les baixes de Carvajal, Varane, Mendy i Lucas Vázquez. Tot indica que Zidane continuarà amb una defensa de cinc i que Eden Hazard continuarà de titular malgrat les crítiques i les rialles.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain