La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ha guanyat la llibertat?

-

Isabel Díaz Ayuso ha arrasat. Ha aconseguit tots els escons de Cs , uns quants del PSOE, i guanya vots de l’abstenció. Pablo Iglesias abandona tots els càrrecs. Veurem si és la seva persona la que destorbava o eren les seves idees, les seves polítiques.

En aquestes eleccions han tingut molta importànci­a les “canyes”, fins i tot per als abstemis. Podran gaudir de la llibertat que els dona Ayuso, no cal que pensin en les persones mortes a les residèncie­s, ni en les que es troben a les ucis, ni que és la comunitat amb menys pressupost per a la sanitat i l’educació, ni que la gent que viu a la Cañada Real no tingui llum durant setmanes, ni que no tinguin la més mínima vergonya de dir que els pobres només aspiren a ser “subvencion­ats”. Bé, tot això són quatre coses que no tenen massa importànci­a. El que importa és la llibertat... o no?

Enric Roldán Bermejo L’Hospitalet de Llobregat

Víctor Martí mostra amb aquesta imatge la privilegia­da ubicació del mirador de la Rabassada, que permet obtenir espectacul­ars vistes de la ciutat de Barcelona i de la serra de Collserola en 360º. Podeu compartir fotografie­s al correu participac­ion@lavanguard­ia.es

Barcelona des del mirador de la Rabassada

Quina tristesa i nostàlgia de quan l’equip municipal tenia com a lema i propòsit “Barcelona posa’t guapa”. I es va aconseguir amb l’agraïment de tota la ciutadania i dels turistes.

M. Eva Puig i Bassols Subscripto­ra Barcelona para así costear el Estado de bienestar.

Los impuestos con criterios de justicia social y equidad, evitando fraudes y abusos, son la forma de redistribu­ir la riqueza y lograr un mundo más ético.

Miguel Fernández-Palacios Gordon

Madrid que l’impulsin, catalanopa­rlants que el consumeixi­n. És per això que convido els joves que m’estan llegint a viure i parlar en català, tant fora com dins la pantalla. Anna Pallarés Ramos Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain