La Vanguardia (Català-1ª edició)

83 56 72 61

- Direcció: Intèrprets: Nacionalit­at: **

Manuel Santana

Linda Evangelist­a

Miuccia Prada

Bono

112 minuts

Charles Sturridge

H. Bonham Carter, Judy Davis Regne Unit (1991) Després de perdre el marit, una jove viatja a Itàlia, on aviat tornarà a contreure matrimoni.

Direcció: Intèrprets: Nacionalit­at:

Michael Gordon

Rock Hudson, Doris Day

EUA (1959)

L’Allen, compositor, i la Jan, decoradora, es veuen obligats a compartir línia telefònica, cosa que dona lloc a contínues discussion­s.

18.15 HORES

Trobar l’amor per mitjà de l’estómac és la proposta d’Amor gastronòmi­k, el nou programa en català de La 2 que s’estrena avui i que presenta Thais Villas. En cada programa dels tretze que componen aquest primer lliurament tres pretendent­s competiran per seduir un candidat a partir dels plats que li cuinaran.

que els traiem 80 anys d’experiènci­a”, assegura el gerent de publicitat de Renfe, Ricardo Inogés. “Hem gaudit molt amb aquest repte”, afegeix Inogés, que creu que l’entrada de la competènci­a “suposarà una oportunita­t excel·lent per a Renfe, perquè només amb competidor­s es pot demostrar que som els millors”.

Es tracta d’una campanya ideada pels creatius de Señora Rushmore, la nova agència publicitàr­ia de Renfe. Per Nadal la companyia ferroviàri­a va apostar per una campanya en què felicitava les festes demanant de no viatjar a causa de les restriccio­ns de mobilitat per la pandèmia.

 ?? XAVIER CERVERA ?? Tren AVLO de Renfe
XAVIER CERVERA Tren AVLO de Renfe

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain