La Vanguardia (Català-1ª edició)

La roba d’Amy Winehouse se subhastarà

- LORENA MONTÓN

Amy Winehouse és un dels famosos morts que continuen generant ingressos econòmics ja sigui amb la venda de discos o la producció de documental­s sobre la seva vida. L’última idea que ha tingut el seu pare, Mitch, és la de vendre la roba que havia pertangut a la seva filla, que va morir el 2011 amb 27 anys, ja que és “massa dolorós” veure-la tancada en un armari. Això sí, les peces que van pertànyer a l’artista sortiran a subhasta per preus que, possibleme­nt, no estaran a l’abast de la majoria dels fans.

“Les pertinence­s de l’Amy estaven tancades en un gran magatzem i la família hem decidit que mentre nosaltres guardàvem els objectes més preuats i personals per a nosaltres, subhastar-los podria ajudar altres a través de la fundació i altres organitzac­ions solidàries”, ha explicat el pare de l’artista.

Un dels objectes més cobejats serà la bossa de mà de cuir amb forma de cor que l’artista va dur al lliurament dels Brit Awards l’any 2007, i que contrastav­a d’allò més amb el vestit groc que portava. El seu preu de sortida serà de 14.000 lliures. Una altra de les peces de roba que més interès despertarà serà el vestit que va lluir en la seva última actuació a Belgrad abans de morir. Es tracta d’un disseny de Naomi Parry.

La recaptació obtinguda de la subhasta anirà destinada a la Fundació Amy Winehouse, que s’encarrega d’ajudar joves sense possibilit­ats econòmique­s i que dirigeixen els pares de l’artista.

 ?? RICHARD YOUNG / REX ?? Amy Winehouse
RICHARD YOUNG / REX Amy Winehouse

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain