La Vanguardia (Català-1ª edició)

‘Los hombres de Paco’, deu anys després

La popular sèrie d’Antena 3 torna avui amb el repartimen­t original

- FRANCESC PUIG

Una dècada després de l’emissió de l’últim capítol, aquesta nit tornen Los hombres de Paco, la popular sèrie d’Antena 3 que es va convertir en tot un fenomen entre els espectador­s i va arribar a 117 capítols i un total de nou temporades. Malgrat els anys que han passat, la sèrie és un dels continguts més consumits a la plataforma d’Atresmedia, de manera que aquest retorn s’ha convertit en un dels més esperats de l’any.

“Los hombres de Paco no podien tornar de qualsevol manera, o sigui que al primer episodi passarà una cosa que marcarà un abans i un després i que ara no revelarem”, va avançar a tall d’aperitiu en la presentaci­ó als mitjans el responsabl­e de guió i productor executiu Marc Cistaré, que ja havia estat guionista i coproducto­r executiu en l’etapa anterior.

Cistaré va afegir que l’objectiu en aquesta nova etapa és “seduir l’espectador antic i el nou” i que confiava que la sèrie “hagi tornat per quedar-se”. “Els Pacos” tornen “com els recordem, com en la seva etapa de plenitud”, i venen “per emocionar-nos amb ells, per patir amb ells, per enamorar-nos amb ells i sobretot per riure amb ells”, va afegir Cistaré. Tornen “amb aquella mateixa alquímia, aquella barreja d’estils que van ser segell de la sèrie, una barreja de comèdia amb tensió, amb dolor i amb amistat”. També va fer broma dient que la sèrie “havia tornat sexi malgrat Paco Tous i Pepón Nieto”.

Amb Tous (Paco) i Nieto (Mariano), la sèrie disposa de la majoria d’actors originals, com ara Carlos Sants (Povedilla) i Neus Sanz (Rita), i les incorporac­ions d’Amaia Sagasti, Juan Grandinett­i i Amparo Larrañaga. També hi seran altres actors, com Adriana Ozores, Hugo Silva, Michelle Jenner, Juan Diego i Mario Casas. “Ha estat una meravella no trobar cap no”, va comentar

1. xg8! [1. e4+? d7+] 1... xb5 [1... xg8 2.!d5+] 2.!a6! h5 [2... xa6 3. g6+; 2... d5+ 3.!c4; 2... f5 3.!c8+] 3.!e2! xe2 [3... f5 4.!g4; 3... f7 4.!c4+] 4. e8+ i finalment la dama cau. Twitter @illescasmi­guel YouTube: ChessFM

Pa integral

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain