La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’estratègia d’emissió

-

La nova temporada està formada per dues tandes de vuit capítols cadascuna que s’emetran primer a un ritme setmanal a la plataforma de pagament del grup Atresplaye­r Premium i temps després passaran a l’emissió en obert d’Antena 3. Tot i això, davant l’expectació d’aquesta tornada, Atresmedia ha optat perquè el primer capítol s’emeti simultània­ment en obert i a la plataforma. Cistaré, que va afirmar que no es tracta de simples cameos sinó que tots tenen rellevànci­a a la sèrie .

“Ho hem fet amb moltes ganes, amb molt d’amor per la nostra feina. Sento una mica de vertigen de no defraudar”, va confessar Paco Tous, que va assenyalar que malgrat que tots estan “més madurs i més graciosos”, ell continua sent el mateix intent de “bon home, bon policia, bon pare i marit” a qui sempre “li surt malament tot”.

Per la seva banda, Pepón Nieto va manifestar que “poder tornar deu anys després passa molt poques vegades” i “és molt enriquidor per a un actor que puguis redescobri­r el personatge” d’en Mariano, que tant li ha donat. “Som tan feliços que faríem les temporades que el públic volgués”, va assegurar. “Serem eterns”, va insistir al seu torn Neus Sanz, que qualifica de somni tornar deu anys més tard. Amb “dos divorcis i dos fills” al darrere, la Rita torna “més dona i més empoderada” però continua perdent el cap amb el seu company Povedilla.

Produïda per Atresmedia TV en col·laboració amb Globomedia (The Mediapro Studio), a la nova temporada en Paco i en Mariano es tornaran a enfrontar als casos més surrealist­es, que han suposat l’essència de la sèrie. Cistaré va avançar que hi haurà “episodis molt paqueros i agosarats”, com ara els protagonit­zats per la mòmia de Franco, la figura de la reina Letícia i la independèn­cia de Catalunya.

 ?? ATRESMEDIA ?? Paco Tous i Pepón Nieto tornen a encapçalar el repartimen­t de la sèrie
ATRESMEDIA Paco Tous i Pepón Nieto tornen a encapçalar el repartimen­t de la sèrie

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain