La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

A

Aquellos que desean mi muerte

Thriller: Hannah, la responsabl­e d’una torre de vigilància antiincend­is, segueix arrossegan­t la pèrdua de tres vides que no va poder salvar en un incendi. 100 min.

B

Boda sense fi

Comèdia romàntica: Zazie viu en un pis compartit amb el faldiller Patrick i el seu fidel i dolç Anton. Els tres són incapaços de tenir una relació. 92 min.

C

Capità Dent de Sabre i el diamant màgic

SC

Animació: Segons explica la llegenda, hi ha un diamant màgic que compleix els desitjos del seu propietari quan li toca la llum de la lluna plena. 81 min. 14 días, 12 noches

APTA

Drama: Clara, filla ladolescen­t i adoptiva d’Isabelle, mor en un tràgic accident. Un any després, Isabelle torna a l’orfenat vietnamita amb l’esperança de connectar emocionalm­ent amb la seva filla.99 min.

Chaos Walking

12A

Ciència ficció: Todd Hewitt descobreix la Viola, una enigmàtica noia que s’ha estavellat al seu planeta, on les dones han desaparegu­t. 108 min.

Charulata. La esposa solitaria

APTA

Drama romàntic: Història de la Charulata, la jove dona d’un intel·lectual ric que se sent abandonada pel seu espòs. 117 min.

Crónica de una tormenta

12A

Drama: L’Antonio, director del diari, ha de triar entre Maca, una dona que aposta per la cooperació, i el Vargas, un periodista manipulado­r. 84 min. 4 días

SC

Drama: Deu anys de consum d’heroïna han destroçat la vida de Molly. Una nova medicina podria ajudar-la a començar de nou.99min.

D

Dating Amber 12A

Comèdia: Dos adolescent­s, Eddie i Amber, decideixen fingir una relació per tal d’evitar que tots especulin sobre la seva orientació sexual. Estem a Irlanda a mitjans dels anys noranta. 92 min.

E

Earwig y la Bruja

Documental: Rómulo, un investigad­or privat, rep de part d’una clienta l’encàrrec d’investigar sobre l’estat de salut de la seva mare, que viu en un asil. 90 min.

El fotógrafo de Minamata

12A

Drama: El fotògraf W. Eugene Smith se sent desconnect­at de la societat. La revista Life l’envia a la ciutat de Minamata. 115 min.

El olvido que seremos

Drama:L’HéctorAbad­Gómezésund­estacatmet­geiactivis­tapelsdret­s humans a la Medellin polaritzad­a i violenta dels anys 70. 136 min.

El padre

12A

12A

Drama: L’Anthony, un home de gairebé 80 anys, rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, l’Anne, intenta imposar-li. 97 min.

El Señor de los Anillos: Las Dos Torres

12A

Fantàstica: Després de la dissolució de la companyia de l’anell, el Frodo i el seu fidel amic, el Sam, es dirigeixen cap a Mordor per destruir l’anell únic i acabar amb el poder del Sauron. 179 min.

El verano de Cody

7A

Drama: Cody, un introverti­t noi de 8 anys, viatja amb la seva mare a la petita població on acaba de morir la seva tia per netejar i vendre la casa. 83 min.

Els guardians de la nit -Kimetsu no Yaiba- La pel·lícula: El tren infinit 16A

Animació: Després de completar l’entrenamen­t en la Mansió de la Papallona, Tanjiro i els seus companys es dirigeixen a la seva següent missió, el Tren de l’Infinit. 117 min.

En attendant mai

APTA

Comèdia dramàtica: Treball d’un periodista que es troba a la capital francesa pel 50 aniversari del Maig del 68. 66 min.

G

Godzilla vs. Kong 12A

Ciència ficció: Les llegendes Godzilla i Kong xoquen quan aquests mítics adversaris es donen cita en un titànic combat mentre el destí del món penja d’un fil. 113 min. 12A

Drama: Lise, de 16 anys, està acusada d’haver assassinat la seva millor amiga. Durant el judici, els seus pares la defensen fèrriament. 95 min.

Libreros de Nueva York

7A

Documental: Una carta d’amor a la cultura del llibre en el món fascinant de les llibreries especialit­zades en obres antigues de la ciutat de Nova York. 99 min.

Los Croods: una nueva era

APTA

Animació: Els Croods han d’afrontar el seu major desafiamen­t fins avui: conèixer una altra família. 95 min.

Los inocentes

16A

Drama: La policia desallotja un concert en un centre social. Durant els altercats posteriors, l’impacte d’una pedra mata un agent.100 min.

M

Mamá María

Comèdia negra: La Patience és una traductora especialit­zada en escoltes telefòniqu­es per a la brigada d’estupefaen­ts. Durant una investigac­ió reconeix un dels traficants. 106 min.

Minari. Historia de mi familia

7A

Drama: A la dècada de 1980, durant la presidènci­a de Reagan, una família d’emigrants sud-coreans als Estats Units decideix traslladar-se a Arkansas. 115 min.

Mortal Kombat

18A

Aventura: Cole Young desconeix per què l’emperador Shang Tsung d’Outworld ha enviat el seu millor guerrer, Sub-Zero per donar-li caça. 110 min.

N

Nadie

Acció: Hutch Mansell és un pare i un marit que aguanta els cops de la vida sense parpelleja­r i sense defensar-se. Un no ningú. 91 min.

No matarás

16A

Thriller: El Dani reprèn la seva vida després de la mort del seu pare, de qui ha tingut cura durant molts anys. 92 min.

Comèdia dramàtica: Hi ha la teoria que les persones haurien de néixer amb una petita quantitat d’alcohol a la sang, i que una lleugera embriagues­a incrementa la creativita­t. 115 min.

P

Península 16A

Suspens: Quatre anys després d’un contagi zombi, un grup de mercenaris torna per recuperar un botí milionari. 115 min.

Police 12A

Policíaca : Els agents Virginie, Erik i Aristide han de portar un immigrant de tornada a la frontera per raons no especifica­des. 98 min.

Programa doble L’univers en miniatura de No-No

APTA

Animació: Programa doble d’animació infantil amb el qual es descobreix l’univers de l’ornitorrin­c No-No i la seva colla. 52 min.

Q

Quo vadis, Aida?

Drama històric : Bòsnia, juliol de 1995. Aida treballa de traductora de l’ONU a Srebrenica. La seva família està entre altres que busquen refugi en els camps de l’ONU. 101 min.

R

Raya y el último dragón

Animació: En Kumandra, humans i dracs van conviure en harmonia fins que una força maligna va amenaçar la Terra i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. 107 min.

Regreso a Hope Gap

Ruega por nosotros 7A

Terror: Després de l’aparició de la Mare de Déu, Alice és capaç de sentir, parlar i curar els malalts. Corre la veu i la gent acudeix per presenciar el miracle. 100 min.

The Assistant

Drama: La Jane és una recentment graduada università­ria i aspirant a productora de cinema que aconseguei­x una feina aparentmen­t ideal.te a productora de cine que consigue un trabajo aparenteme­nte ideal. 81 min.

Tiburón blanco

12A

Terror: Una escapada en hidroavió a un escull de la costa d’Austràlia es converteix en un malson per a un grup de joves. 100 min.

Tom i Jerry

7A

Animació: La rivalitat més popular de la història es dispara quan Jerry es muda a un hotel magnífic de Nova York en vigílies del casament de segle. 101 min.

Trolls 2: Gira mundial

APTA

Animació: La Poppy i el Branch descobreix­en que la reina Bàrbara, membre de la reialesa del hard rock, i el seu pare, el rei Metal, volen acabar amb la resta de gèneres musicals. 94 min.

Una joven prometedor­a

Drama: Tothom deia que la Cassie era una jove prometedor­a fins que un misteriós succés va truncar el seu futur. Però res a la vida de Cassie és el que sembla. 113 min.

Comèdia:AlcordelaB­orgonya,Nico,l’últimveter­inaridelaz­ona,lluita per salvar els seus pacients, la seva clínica i la seva família.91 min.

Upsss! 2: I ara on és Noè? L’aventura continua

7A

APTA

Drama: Maryam, de 22 anys, mata accidental­ment al seu marit, Nasser, i és sentenciad­a a mort. 89 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain