La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Girona goleja el Logronyès i afavoreix el Sabadell

- REDACCIÓ

El Girona ha posat la quarta. Va golejar 1-4 el Logronyès a Las Gaunas en la quarta victòria seguida de l’equip gironí, que el situa com l’equip més en forma dels que lluitaran per pujar a Primera. Amb 61 punts, l’equip de Francisco ja amenaça la quarta plaça, en mans del Leganés, que assegura jugar la tornada de la primera ronda del playoff d’ascens a casa.

Els blanc-i-vermells no van donar espai a la sorpresa, ja que es van avançar aviat amb un cop de cap d’Arnau. El jove defensa, que acaba de fer els 18, es va estrenar com a golejador amb una centrada de Gumbau. El 0-2 ja va ser més clàssic. Cristhian Stuani va ser qui va rematar el servei del mateix Gumbau abans del descans. Ja en la segona part, el golejador uruguaià va transforma­r un penal en el 0-3. Era el seu desè gol de la temporada. No hi ha cap dubte que Stuani juga bé contra l’equip de La Rioja, ja que ja va marcar els dos gols de la primera volta a

Montilivi. Juanpe (85) va fer el quart i amb el temps complert Rubén Martínez va posar fi a 375 minuts sense rebre cap gol de Juan Carlos.

La victòria del Girona sobre el Logronyès va afavorir el Sabadell, que al principi de la tarda havia perdut al Carlos Tartiere (2-1).

Els arlequinat­s no van poder continuar la seva bona trajectòri­a a Oviedo, que va fer un pas important cap a la salvació. Tot i això, encara tenen a només un punt sortir de la zona de descens. Cap dels dos equips que el precedeixe­n no van aconseguir sumar cap punt. Ni el Logronyès, gràcies a la intervenci­ó del Girona, ni el Castelló no es van escapar quan falten quatre jornades.

El defensa Óscar Rubio, amb un gran xut, va empatar al 38 el gol inicial del local Rodri. Però al conjunt de Toni Hidalgo li va durar poquíssim l’empat, ja que només 60 segons després Nahuel Leiva tornava a posar en avantatge els asturians i tancava la ratxa de dues victòries seguides dels vallesans.