La Vanguardia (Català-1ª edició)

PANTALLES

-

AMAZON PRIME VIDEO Comèdia

Repartimen­t de luxe en aquesta pel·lícula que barreja l’estil d’Agatha Christie i del Cluedo. Quan al novel·lista Harlan Thrombey (Christophe­r Plummer) el troben mort a la seva mansió, just després de la celebració familiar del seu 85è aniversari, el detectiu Benoit Blanc (Daniel Craig) és reclutat per investigar el crim.

TNT

El canal estrena avui a les 22.05 h aquesta sèrie protagonit­zada per Olivia Liang, que dona vida a una experta en arts marcials entrenada pels monjos shaolin que torna a la seva ciutat per enfrontar-se a les bandes de carrer que atemoreixe­n San Francisco. Inspirada en la sèrie dels anys setanta que va llançar a la fama David Carradine.

FILMIN

Avui arriba a la plataforma aquesta sèrie canadenca de misteri que arrenca amb la imatge de dues bosses de cadàvers que conserven els cossos de dos amics. La seva mort en estranyes circumstàn­cies enfrontarà les seves famílies i posarà al descobert nombrosos secrets, cada un més sorprenent que l’anterior.

COSMO Minisèrie

El canal estrena avui a les 22.30 h aquesta minisèrie de quatre episodis basada en fets reals. El protagonis­ta és Claude Arbona (Daniel Auteuil), un home que ha triomfat en tot a la vida i amb una reputació aconseguid­a a còpia de treball. Però tot salta fet miques quan el seu net l’acusa de violació.

HBO ESPAÑA Documental

Avui s’estrena la primera part d’aquest documental dirigit pel premiat Alex Gibney, una dura acusació contra les grans farmacèuti­ques i les operacions polítiques i regulacion­s governamen­tals que van permetre als Estats Units la sobreprodu­cció, distribuci­ó imprudent i abús d’opiacis sintètics.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain