La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

A

Amanece en Calcuta

Documental: Càntic a una petita gran dona que va lliurar la seva vida als més pobres entre els pobres. Calcuta és una capital de l’Índia està present avui a tot arreu. 88 min.

Aquellos que desean mi muerte

16A

Thriller: Hannah, la responsabl­e d’una torre de vigilància antiincend­is, segueix arrossegan­t la pèrdua de tres vides que no va poder salvar en un incendi. 100 min.

B

Boda sense fi

Comèdia romàntica: Zazie viu en un pis compartit amb el faldiller Patrick i el seu fidel i dolç Anton. Els tres són incapaços de tenir una relació. 92 min.

C

Capità Dent de Sabre i el diamant màgic

Animació: Segons explica la llegenda, hi ha un diamant màgic que compleix els desitjos del seu propietari quan li toca la llum de la lluna plena. 81 min.

Chaos Walking

12A

Ciència ficció: Todd Hewitt descobreix la Viola, una enigmàtica noia que s’ha estavellat al seu planeta, on les dones han desaparegu­t. 108 min.

Crónica de una tormenta

12A

Drama: L’Antonio, director del diari, ha de triar entre Maca, una dona que aposta per la cooperació, i el Vargas, un periodista manipulado­r. 84 min. 4 días

SC

Drama: Deu anys de consum d’heroïna han destroçat la vida de Molly. Una nova medicina podria ajudar-la a començar de nou.99min.

D

Detectiu Conan: La bala escarlata 7A

Animació: Durant una festa als World Sports Games al Japó, diverses persones són segrestade­s. 110 min.

E

Earwig y la Bruja

Animació: Earwig, una nena de 10 anys, té l’habilitat de manipular els altres per tal que tots facin el que ella vol. 82 min.

El joven Picasso

Documental: Pablo Picasso és un dels artistes més importants de tots els temps. Moltes pel·lícules han tractat els seus últims anys, però no l’origen del seu art. 90 min.

El olvido que seremos

Drama:L’HéctorAbad­Gómezésund­estacatmet­geiactivis­tapelsdret­s humans a la Medellin polaritzad­a i violenta dels anys 70. 136 min.

El padre

12A

12A

Drama: L’Anthony, un home de gairebé 80 anys, rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, l’Anne, intenta imposar-li. 97 min.

El Señor de los Anillos: Las Dos Torres

El verano de Cody

12A

Drama: Cody, un introverti­t noi de 8 anys, viatja amb la seva mare a la petita població on acaba de morir la seva tia per netejar i vendre la casa. 83 min.

Els guardians de la nit -Kimetsu no Yaiba- La pel·lícula: El tren infinit 16A

Animació: Després de completar l’entrenamen­t en la Mansió de la Papallona, Tanjiro i els seus companys es dirigeixen a la seva següent missió, el Tren de l’Infinit. 117 min.

En attendant mai

APTA

Comèdia dramàtica: Treball d’un periodista que es troba a la capital francesa pel 50 aniversari del Maig del 68. 66 min.

F

Falling 12A

Drama: Quan l’estat mental del Willis, el pare del John, comença a deteriorar-se, el John decideix portar-lo a l’oest, amb l’esperança que ell i la seva germana Sarah puguin ajudar el seu pare a trobar una casa més a prop seu on pugui jubilar-se. 112 min.

G

Godzilla vs. Kong

Ciència ficció: Les llegendes Godzilla i Kong xoquen quan aquests mítics adversaris es donen cita en un titànic combat mentre el destí del món penja d’un fil. 113 min.

Comèdia: Marla Grayson no té escrúpols a l’hora de beneficiar­se dels altres. S’ha aprofitat de dotzenes de jubilats com a tutora legal. 118 min.

I diari di Angela: Noi due cineasti

SC

Documental: El cineasta Yervant Gianikian ret un homenatge pòstum a qui va ser la seva parella sentimenta­l i artística, Angela Ricci Lucchi. 125 min.

L

La vampira de Barcelona

Thriller: A la Barcelona de principis del segle XX, la desaparici­ó de Teresa Guitart commociona el país. La sospitosa és coneguda com la Vampira de Raval. 102 min.

Los Croods: una nueva era

APTA

Drama: La policia desallotja un concert en un centre social. Durant els altercats posteriors, l’impacte d’una pedra mata un agent.100 min.

Los traductore­s

12A

Thriller: Nou traductors, de nou nacionalit­ats diferents, són contractat­s per traduir una trilogia, i han de romandre tancats sense contacte amb el món exterior. 105 min.

M

Mamá María

Comèdia negra: La Patience és una traductora especialit­zada en escoltes telefòniqu­es per a la brigada d’estupefaen­ts. Durant una investigac­ió reconeix un dels traficants. 106 min.

Mina i el món dels somnis

APTA

Animació: La vida de la Mina es capgira quan la nova nòvia del seu pare, l’Helena, i la seva filla Jenny, amb la qual no es porta bé, es muden a casa seva. 80 min.

Minari. Historia de mi familia

7A

Drama: A la dècada de 1980, durant la presidènci­a de Reagan, una família d’emigrants sud-coreans als Estats Units decideix traslladar-se a Arkansas. 115 min.

18A

Aventura: Cole Young desconeix per què l’emperador Shang Tsung d’Outworld ha enviat el seu millor guerrer, Sub-Zero per donar-li caça. 110 min.

Acció: Hutch Mansell és un pare i un marit que aguanta els cops de la vida sense parpelleja­r i sense defensar-se. Un no ningú. 91 min.

Nomadland

12A

Drama: Després del col·lapse econòmic d’una zona rural a Nevada, Fern decideix pujar a la seva furgoneta i posar-se a la carretera convertida en una nòmada moderna. 108 min.

O

Otra ronda

P

Península

Policíaca : Els agents Virginie, Erik i Aristide han de portar un immigrant de tornada a la frontera per raons no especifica­des. 98 min.

Programa doble L’univers en miniatura de No-No

APTA

Animació: Programa doble d’animació infantil amb el qual es descobreix l’univers de l’ornitorrin­c No-No i la seva colla. 52 min.

Q

Drama històric : Bòsnia, juliol de 1995. Aida treballa de traductora de l’ONU a Srebrenica. La seva família està entre altres que busquen refugi en els camps de l’ONU. 101 min.

R

Raya y el último dragón

Animació: En Kumandra, humans i dracs van conviure en harmonia fins que una força maligna va amenaçar la Terra i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. 107 min.

Regreso a Hope Gap

7A

Drama: Una parella i el seu fill visiten un poble costaner, on el pare li diu al seu fill que vol deixar la seva mare. 100 min.

Ruega por nosotros

16A

Terror: Després de l’aparició de la Mare de Déu, Alice és capaç de sentir, parlar i curar els malalts. Corre la veu i la gent acudeix per presenciar el miracle. 100 min.

Drama: La Christine viu al carrer, aïllada de la seva família i els seus amics. En una freda nit d’hivern, davant del seu refugi es troba a en Suli, un nen burkinès. 86 min.

T

The Assistant

Animació: La rivalitat més popular de la història es dispara quan Jerry es muda a un hotel magnífic de Nova York en vigílies del casament de segle. 101 min.

Trolls 2: Gira mundial

APTA

Animació: La Poppy i el Branch descobreix­en que la reina Bàrbara, membre de la reialesa del hard rock, i el seu pare, el rei Metal, volen acabar amb la resta de gèneres musicals. 94 min.

U

Una joven prometedor­a

Drama: Tothom deia que la Cassie era una jove prometedor­a fins que un misteriós succés va truncar el seu futur. Però res a la vida de Cassie és el que sembla. 113 min.

Una veterinari­a en la Borgoña

Upsss! 2: I ara on és Noè? L’aventura continua

7A

APTA

Animació: L’arca de Noè va a la deriva en mar obert. Després de setmanes sense terra a la vista, les reserves d’aliments s’estan esgotant. 86 min.

Y

Yalda, la noche del perdón

Drama: Maryam, de 22 anys, mata accidental­ment al seu marit, Nasser, i és sentenciad­a a mort. 89 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain