La Vanguardia (Català-1ª edició)

TELEVISIÓ

- Direcció: Intèrprets: Nacionalit­at:

David Green

Phil Collins, Julie Walters Regne Unit, 1988 Un encantador pare de família planeja el robatori més gran de la història d’Anglaterra atracant el tren correu de Glasgow el 1963.

Notícies 3/24. (ST) TN matí. (ST)

Els matins (magazín d’actualitat). Lídia Heredia entrevista el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, des de la presó de Lledoners. (ST) Planta baixa (magazín d’actualitat). (ST)

15.40 HORES

Cuines celebra avui el seu programa 1.000, i per això Marc Ribas cuinarà la que segons ell és “la millor truita de patates del món”. A més, sorprendrà els teleespect­adors revelant secrets i imatges inèdites d’aquest espai, que va començar la seva etapa el 2016 i que compta amb Gessamí Caramés per a les receptes més dolces.

NETFLIX Drama judicial

Divendres es va estrenar aquesta pel·lícula dirigida per Anthony Mandler i basada en la novel·la de Walter Dean Myers. Monstruo explica la història de Steve Harmon (Kelvin Harrison), un brillant estudiant negre de Harlem, a Nova York, sobre el qual cau la llosa d’un assassinat en què assegura que no ha participat.

MOVISTAR+ Comèdia romàntica

Kristen Stewart i Mackenzie Davis protagonit­zen La estación de la felicidad, en la qual una parella de noies viu un Nadal inusual amb la família d’una d’elles, que desconeix que és homosexual. Completen el repartimen­t Victor Garber, Mary Steenburge­n, Alison Brie, Aubrey Plaza, Dan Levy i Mary Holland.

SUNDANCE TV

Estrena avui a les 22.30 h d’aquesta sèrie danesa que narra un amor prohibit en l’àmbit de la política. Després d’una nit de passió, dos joves que tot just es coneixen s’enamoren. Poc després seran conscients d’haver dormit amb l’enemic: ella és membre d’un partit socialista i ell milita en un partit liberal.

FILMIN Minisèrie

Comèdia negra creada i protagonit­zada per Schiaffino Musarra que segueix la història de George English, un expatriat nord-americà a Suècia embrancat a resoldre l’assassinat del primer ministre, Olof Palme, per rebre una recompensa i pagar el seu deute amb Hisenda. Premi a la millor sèrie en el Serializad­os Fest 2020.

AMAZON PRIME VIDEO Sèrie documental

Vuit capítols narren la història de la banda terrorista ETA des del primer assassinat el 1968 fins a la dissolució el 2018. La producció, dirigida pel recentment desaparegu­t Hugo Stuven, entrevista expresiden­ts del govern, exlehendak­aris, comandamen­ts de la Guàrdia Civil i antics membres d’ETA.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain