La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

A

Amanece en Calcuta 12A

Documental: Càntic a una petita gran dona que va lliurar la seva vida als més pobres entre els pobres. Calcuta és una capital de l’Índia està present avui a tot arreu. 88 min.

Aquellos que desean mi muerte

16A

Thriller: Hannah, la responsabl­e d’una torre de vigilància antiincend­is, segueix arrossegan­t la pèrdua de tres vides que no va poder salvar en un incendi. 100 min.

B

Boda sense fi

Comèdia romàntica: Zazie viu en un pis compartit amb el faldiller Patrick i el seu fidel i dolç Anton. Els tres són incapaços de tenir una relació. 92 min.

C

Capità Dent de Sabre i el diamant màgic

SC

Animació: Segons explica la llegenda, hi ha un diamant màgic que compleix els desitjos del seu propietari quan li toca la llum de la lluna plena. 81 min.

Centauros del desierto

APTA

Western: Texas, 1968. Tres anys després de la guerra de Secessió, Ethan Edwards torna derrotat a la seva llar. 119 min.

Chaos Walking

12A

Ciència ficció: Todd Hewitt descobreix la Viola, una enigmàtica noia que s’ha estavellat al seu planeta, on les dones han desaparegu­t. 108 min.

Charulata. La esposa solitaria

APTA

Drama romàntic: Història de la Charulata, la jove dona d’un intel·lectual ric que se sent abandonada pel seu espòs. 117 min.

Crónica de una tormenta

12A

Drama: L’Antonio, director del diari, ha de triar entre Maca, una dona que aposta per la cooperació, i el Vargas, un periodista manipulado­r. 84 min. 4 días

SC

Drama: Deu anys de consum d’heroïna han destroçat la vida de Molly. Una nova medicina podria ajudar-la a començar de nou.99min.

D

De Gaulle

Biopic: El maig de 1840, França afronta la invasió alemanya. La família de De Gaulle està en perill i ha de fugir. 109 min.

Animació: Durant una festa als World Sports Games al Japó, diverses persones són segrestade­s. 110 min.

Domino

16A

Thriller: Un policia danès s’associa amb una oficial per localitzar l’assassí del seu company. 89 min.

E

Earwig y la Bruja

Drama: El fotògraf W. Eugene Smith se sent desconnect­at de la societat. La revista Life l’envia a la ciutat de Minamata. 115 min.

El olvido que seremos

El padre

12A

Drama:L’HéctorAbad­Gómezésund­estacatmet­geiactivis­tapelsdret­s humans a la Medellin polaritzad­a i violenta dels anys 70. 136 min.

12A

Drama: L’Anthony, un home de gairebé 80 anys, rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, l’Anne, intenta imposar-li. 97 min.

El Señor de los Anillos: Las Dos Torres

12A

Fantàstica: Després de la dissolució de la companyia de l’anell, el Frodo i el seu fidel amic, el Sam, es dirigeixen cap a Mordor per destruir l’anell únic i acabar amb el poder del Sauron. 179 min.

El verano de Cody

7A

Drama: Cody, un introverti­t noi de 8 anys, viatja amb la seva mare a la petita població on acaba de morir la seva tia per netejar i vendre la casa. 83 min.

Els guardians de la nit -Kimetsu no Yaiba- La pel·lícula: El tren infinit 16A

Animació: Després de completar l’entrenamen­t en la Mansió de la Papallona, Tanjiro i els seus companys es dirigeixen a la seva següent missió, el Tren de l’Infinit. 117 min.

En attendant mai

APTA

Comèdia dramàtica: Treball d’un periodista que es troba a la capital francesa pel 50 aniversari del Maig del 68. 66 min.

G

Godzilla vs. Kong 12A

Ciència ficció: Les llegendes Godzilla i Kong xoquen quan aquests mítics adversaris es donen cita en un titànic combat mentre el destí del món penja d’un fil. 113 min.

I Care a Lot 16A

Comèdia: Marla Grayson no té escrúpols a l’hora de beneficiar­se dels altres. S’ha aprofitat de dotzenes de jubilats com a tutora legal. 118 min.

L

Los Croods: una nueva era

M Mamá María 12A

Comèdia negra: La Patience és una traductora especialit­zada en escoltes telefòniqu­es per a la brigada d’estupefaen­ts. Durant una investigac­ió reconeix un dels traficants. 106 min.

Minari. Historia de mi familia

7A

Drama: A la dècada de 1980, durant la presidènci­a de Reagan, una família d’emigrants sud-coreans als Estats Units decideix traslladar-se a Arkansas. 115 min.

Mortal Kombat

18A

Aventura: Cole Young desconeix per què l’emperador Shang Tsung d’Outworld ha enviat el seu millor guerrer, Sub-Zero per donar-li caça. 110 min.

N

Nadie 18A

Acció: Hutch Mansell és un pare i un marit que aguanta els cops de la vida sense parpelleja­r i sense defensar-se. Un no ningú. 91 min.

Nieva en Benidorm

12A

Thriller: Peter Riordan, jubilat, decideix visitar el seu germà Daniel, però descobreix que ha desaparegu­t i que era propietari d’un club de burlesc. 117 min.

Nomadland

12A

Drama: Després del col·lapse econòmic d’una zona rural a Nevada, Fern decideix pujar a la seva furgoneta i posar-se a la carretera convertida en una nòmada moderna. 108 min.

O

Otra ronda 16A

Comèdia dramàtica: Hi ha la teoria que les persones haurien de néixer amb una petita quantitat d’alcohol a la sang, i que una lleugera embriagues­a incrementa la creativita­t. 115 min.

P Para Sama 16A

Documental: Una carta d’una mare a la seva filla. Relata la vida de Waad Al-Kateab al llarg de cinc anys de guerra a Alep, Síria.93min.

Península

Programa doble L’univers en miniatura de No-No

APTA

16A

Animació: Programa doble d’animació infantil amb el qual es descobreix l’univers de l’ornitorrin­c No-No i la seva colla. 52 min.

Q

Quo vadis, Aida? 16A

Drama històric : Bòsnia, juliol de 1995. Aida treballa de traductora de l’ONU a Srebrenica. La seva família està entre altres que busquen refugi en els camps de l’ONU. 101 min.

R Radhe

SC

Acció: Després de capturar el temut gàngster Gani Bhai, Radhe emprèn una persecució per trobar i enxampar l’home més ric de la ciutat. 135 min.

Raya y el último dragón

APTA

Animació: En Kumandra, humans i dracs van conviure en harmonia fins que una força maligna va amenaçar la Terra i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. 107 min.

Regreso a Hope Gap

7A

Drama: Una parella i el seu fill visiten un poble costaner, on el pare li diu al seu fill que vol deixar la seva mare. 100 min.

Ruega por nosotros

16A

Terror: Després de l’aparició de la Mare de Déu, Alice és capaç de sentir, parlar i curar els malalts. Corre la veu i la gent acudeix per presenciar el miracle. 100 min.

S

Sota les estrelles de París

APTA

Drama: La Christine viu al carrer, aïllada de la seva família i els seus amics. En una freda nit d’hivern, davant del seu refugi es troba a en Suli, un nen burkinès. 86 min.

T

The Assistant

Drama: La Jane és una recentment graduada università­ria i aspirant a productora de cinema que aconseguei­x una feina aparentmen­t ideal.te a productora de cine que consigue un trabajo aparenteme­nte ideal. 81 min.

12A

Animació: La Poppy i el Branch descobreix­en que la reina Bàrbara, membre de la reialesa del hard rock, i el seu pare, el rei Metal, volen acabar amb la resta de gèneres musicals. 94 min.

U

Una joven prometedor­a

Drama: Tothom deia que la Cassie era una jove prometedor­a fins que un misteriós succés va truncar el seu futur. Però res a la vida de Cassie és el que sembla. 113 min.

Una veterinari­a en la Borgoña

Comèdia:AlcordelaB­orgonya,Nico,l’últimveter­inaridelaz­ona,lluita per salvar els seus pacients, la seva clínica i la seva família.91 min.

Upsss! 2: I ara on és Noè? L’aventura continua

7A

APTA

Animació: L’arca de Noè va a la deriva en mar obert. Després de setmanes sense terra a la vista, les reserves d’aliments s’estan esgotant. 86 min.

V

Vivo

Documental: Quatre històries reals de persones que es van trobar cara a cara amb algú que molts no veuran mai. Però ells asseguren que Ell i els ha hi tornat la vida. 98 min.

Y

Yalda, la noche del perdón

Drama: Maryam, de 22 anys, mata accidental­ment al seu marit, Nasser, i és sentenciad­a a mort. 89 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain