La Vanguardia (Català-1ª edició)

Pas de gegant de l’Atlètic

Els matalasser­s guanyen la Reial Societat amb patiment als últims minuts

- FUTBOL TRENTA-SISENA JORNADA DE LA LLIGA SANTANDER CARLOS NOVO

L’Atlètic, amb força problemes al final, va guanyar la Reial Societat en el primer dels tres partits que tenia pendents i va fer un pas important per endur-se el títol de Lliga. Amb la seva victòria els matalasser­s se situen a quatre punts del Barça i a cinc del Reial Madrid, si bé els blancs tenen un partit menys, el d’avui al Nuevo Los Cármenes davant el Granada.

En teoria el partit contra la Reial Societat era el més complicat dels que li quedaven a l’equip de Simeone, a qui ja només li resta rebre diumenge un Osasuna que no s’hi juga res i visitar Zorilla en l’última jornada contra un Valladolid que lluita per evitar el descens.

El duel davant la Reial Societat s’anunciava aspre i competit, però l’Atlètic només va patir els últims deu minuts, quan la Reial va escurçar distàncies i es va posar 2-1. La sortida de l’Atlètic va trencar els donostiarr­es. A l’Atlètic li havia faltat punteria per guanyar al

Camp Nou i contra la Reial Societat va ser un huracà la primera mitja hora.

Per a aquest final de temporada Simeone només té una baixa, Lemar, substituït al centre del camp per Saúl. Amb Giménez tan tocat que ha deixat el seu lloc a Felipe, sorprèn que l’argentí hagi descartat totalment per a la titularita­t João Félix, un dels futboliste­s més talentosos de la plantilla. Correa li ha guanyat la partida.

El partit va ser un rosari d’ocasions per a l’Atlètic, que va jugar amb una verticalit­at i determinac­ió dignes d’un equip que podia clavar una queixalada a la lliga. Al cap de cinc minuts Luis Suárez va fallar una ocasió claríssima. Al minut nou va ser Marcos Llorente qui no va saber concretar quan tenia l’uruguaià al costat. El gol es veia venir i va arribar al minut 16. L’Atlètic va picar un córner, la pilota va caure a Llorente, que va posar una centrada a l’esquena de la defensa, per on hi havia Carrasco. El belga va posar la puntera i la pilota li va passar per

sota de les cames a Remiro: el setè gol de Carrasco aquesta temporada en què ha recuperat un gran nivell. La jugada va retratar de la mateixa manera el rendiment de Marcos Llorente, que ha participat en 25 gols: n’ha marcat tretze i ha donat dotze assistènci­es.

A diferència d’altres vegades l’Atlètic no va fer un pas enrere

L’Atlètic va guanyar amb gols de Carrasco i de Correa abans de la primera mitja hora de joc