La Vanguardia (Català-1ª edició)

Zidane: “Si parlo d’àrbitres hi ha embolic”

- CARLOS NOVO

El Reial Madrid visita aquesta nit el Nuevo Los Cármenes contra el Granada i Zidane ja vol girar full i no tornar a parlar de polèmiques arbitrals que tenen incendiat el club. L’entrenador, en contra del seu costum, sí que es va queixar de la tasca de Martínez Munuera en el partit de diumenge a Valdebebas contra el Sevilla, però ahir va donar per tancat l’afer: “No entraré en les polèmiques. Les coses han de ser clares per a tothom. El VAR sempre ha ajudat a millorar el futbol. S’han d’aclarir les jugades en concret. Si ha d’asseure’s la gent del futbol per dir ‘Serà així per a tothom sempre’? Jo crec que sí”.

I va afegir: “Al final, cadascú fa la seva feina. No en parlaré més, d’aquestes coses. Confio en el futbol. Nosaltres farem la nostra feina i l’àrbitre la seva. No diré res perquè es munta un embolic. Controlare­m la nostra feina”.

El Madrid va a Granada amb la defensa una altra vegada destrossad­a. Zidane només va incloure a la convocatòr­ia tres defenses del primer equip, Militão, Nacho i Odriozola, més Miguel Gutiérrez, del filial. Continuen fora de combat per les seves respective­s lesions Sergio Ramos, Carvajal, Varane, Lucas Vázquez i Mendy. Marcelo va acabar l’entrenamen­t, però Zidane no el va portar a Granada i el club no ha informat de cap contratemp­s del jugador. El lateral brasiler va fer ahir 33 anys i en les seves quinze temporades ha disputat 527 partits de blanc.

L’entrenador francès continua envoltant de misteri el seu futur immediat. Una vegada més no va voler assegurar que continuarà a la banqueta del Madrid la pròxima temporada, cosa que preocupa en una entitat de la qual ja ha fugit dues vegades, una com a jugador i una altra com a entrenador. Sobre altes i baixes per a la pròxima campanya, Zidane es va tancar en la seva resposta habitual: “No estic fent res del futur, només penso en els tres partits. A la gent li agrada parlar de traspassos, de canvis... No és el moment de parlar-ne, és el moment de pensar en els tres partits que queden. I els jugadors ho saben. Els meus jugadors només pensen en els tres partits i per a mi és una alegria”.

El tècnic inclou només quatre defenses a la llista: Militão, Nacho, Odriozola i Miguel, del filial

 ?? PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP ?? Els jugadors de l’Atlètic celebren el primer gol del matx
PRIMERA DIVISIÓ
Osasuna - Cadis
Elx - Alabès Llevant - Barcelona Sevilla - València Celta - Getafe Osca - Athletic
At. Madrid - R. Societat Valladolid - Vila-real Eibar - Betis Granada - R. Madrid
CLASSIFICA­CIÓ
At. Madrid Barcelona R. Madrid Sevilla R. Societat Betis Vila-real Celta Athletic Granada Osasuna Cadis Llevant València Alabès Getafe Osca Valladolid Elx Eibar
PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP Els jugadors de l’Atlètic celebren el primer gol del matx PRIMERA DIVISIÓ Osasuna - Cadis Elx - Alabès Llevant - Barcelona Sevilla - València Celta - Getafe Osca - Athletic At. Madrid - R. Societat Valladolid - Vila-real Eibar - Betis Granada - R. Madrid CLASSIFICA­CIÓ At. Madrid Barcelona R. Madrid Sevilla R. Societat Betis Vila-real Celta Athletic Granada Osasuna Cadis Llevant València Alabès Getafe Osca Valladolid Elx Eibar

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain