La Vanguardia (Català-1ª edició)

Katie Holmes trenca amb el xef Emilio Vitolo jr.

L’actriu i el seu nòvio estan en moments diferents de la vida

- REDACCIÓ

Vuit mesos després d’oficialitz­ar públicamen­t la seva relació, Katie Holmes (42) i Emilio Vitolo Jr. (34) han posat fi al seu festeig. Segons ha confirmat el representa­nt de l’actriu a la revista US Weekly, “continuen sent amics”. Algunes fonts properes a la ja exparella assenyalen que “es van separar fa unes quantes setmanes. No hi va haver drama”. “Va ser increïble mentre va durar, però són en moments molt diferents de la vida. L’Emilio no té ressentime­nts. La seva vida és a Nova York”, va afegir aquesta font, mentre al·ludia que “la Katie està ansiosa per tornar a la feina i viatjar altre cop”.

Va ser a començamen­ts de setembre de l’any passat quan se’ls va fotografia­r junts per primera vegada al restaurant que regenta Emilio Vitolo a Nova York, Emilio’s Ballato. I al desembre, amb motiu de l’aniversari de Katie Holmes, el xef la va felicitar públicamen­t a les xarxes socials: “La persona més increïble, amable i bonica. Cada vegada que veig la teva cara em fa somriure. Feliç aniversari. T’estimo”, va escriure a la dedicatòri­a.

Al febrer, el dia de Sant Valentí, la parella també va celebrar aquesta romàntica festivitat i Holmes va rebre un ram de roses vermelles preciós amb una bonica declaració d’amor. L’última foto que va publicar Vitolo de Katie Holmes a

Nova York és de fa nou setmanes.

Els rumors de distanciam­ent van sorgir el 18 d’abril, quan el xef no va anar al 15è aniversari de la Suri, la filla que l’actriu va tenir amb Tom Cruise. “La Katie té moltes prioritats a la vida. És una mare soltera, la seva filla sempre és el primer i les coses avancen molt ràpid”, va revelar llavors una font propera a Page Six.

El motiu de la seva ruptura apunta al moment tan diferent que travessen les seves vides. L’actriu de Dawson crece està dedicada a l’atenció de la seva filla i a la

La protagonis­ta de ‘Dawson crece’ està dedicada a la filla que va tenir amb Tom Cruise i a la seva carrera

seva carrera com a actriu i ara també s’ha estrenat com a directora. Vitolo, per la seva part, no té fills i està centrat a continuar fent del seu restaurant un dels més prestigios­os de la Gran Poma.

Abans de sortir amb Vitolo, Katie Holmes va estar sis anys amb l’actor Jamie Foxx, tot i que va ser una relació gairebé clandestin­a a causa del complicat divorci i les exigències imposades per Tom Cruise, amb qui va estar casada sis anys des del 2006 fins al 2012.

 ?? DYLAN TRAVIS / ABACA / GTRES ?? Emilio Vitolo jr. i Katie Holmes passejant per Nova York
DYLAN TRAVIS / ABACA / GTRES Emilio Vitolo jr. i Katie Holmes passejant per Nova York

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain