La Vanguardia (Català-1ª edició)

Els tatuatges de Sara Sálamo i Kourtney Kardashian

-

Nicki Minaj ha rellançat la venda de Crocs

Tatuatges com a mostra d’amor. Sara Sálamo (29) i Kourtney Kardashian (42) són dues de les famoses que aquesta setmana han gravat amb tinta els seus sentiments. L’actriu i model canària ha sorprès amb una imatge que mostra el curiós disseny que ella i el seu marit, el futbolista Isco Alarcón, s’han tatuat al braç: un croissant. El dibuix deu tenir un significat molt especial per a tots dos, però no ha estat revelat. A l’altra banda de l’At

Michelle Jenner s’ha passat al castany fosc

làntic, Kourtney Kardashian, del clan de les germanes més famoses d’Amèrica, després de fer oficial per Sant Valentí la seva relació amb Travis Barker –bateria del grup Blink-182–, ha trobat un forat al seu cos tatuat per escriure-li ella mateixa “I love you”.

De tatuatges a canvis de look. Michelle Jenner (34) ha deixat el ros pel castanyer fosc i s’ha tallat la llarga cabellera; Romeo (18), el segon dels quatre fills del matrimoni Beckham, s’ha rapat els cabells i s’ha tenyit de ros platí, i més agosarat ha estat el presentado­r Arturo Valls (46), que ha apostat pel rosa per als cabells.

Rosa també és el color de les Crocs que ha lluït la rapera Nicki Minaj (38). Amb aquesta publicació ha disparat les vendes d’aquest calçat fins a un 4.900%, segons ha publicat Page Six. Finalment, l’actriu Ana de Armas (33) ha saludat tots els seus seguidors des de Mallorca, on roda la seva nova pel·lícula.

 ?? INSTAGRAM INSTAGRAM ??
INSTAGRAM INSTAGRAM
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain