La Vanguardia (Català-1ª edició)

PANTALLES

-

MOVISTAR+ Biopic

Comèdia al·lucinògena que explica com el músic escocès Alan McGee va fundar la influent discogràfi­ca Creation Records amb només 23 anys. Va descobrir populars grups dels vuitanta i noranta com The Jesus and Mary Chain, My Bloody Valentine, Primal Scream, Teenage Funclub i, sobretot, Oasis.

AMAZON PRIME VIDEO Minisèrie

Basada en la novel·la guanyadora del Pulitzer escrita per Colson Whitehead. La sèrie narra l’intent de la Cora (Thuso Mbedu) per assolir la llibertat al sud dels EUA anterior a la guerra de Secessió. Després d’escapar-se d’una plantació, la Cora descobreix un ferrocarri­l i una xarxa secreta de vies i túnels sota terra.

NETFLIX

Sèrie sobre la vida de la cantant Selena Quintanill­a, reina de la música texana i del tex-mex i que va ser assassinad­a el 1995. La germana de la Selena va col·laborar amb la seva família en l’elaboració de la història, i és productora executiva de la sèrie. Christian Serratos (The walking dead) li dona vida a la seva etapa adulta.

DISNEY+

Sèrie derivada de les pel·lícules de

High School Musical que protagonit­zen Olivia Rodrigo i Joshua Bassett. En la nova temporada, els Wildcats de l’institut East High, que s’estan preparant per interpreta­r La Bella i la Bèstia, s’enfronten a l’escola rival North High per guanyar un prestigiós concurs de teatre.

ACORN TV Minisèrie

Recent estrena d’aquesta producció a la plataforma de sèries britànique­s disponible a Vodafone, Prime Video i, des d’aquesta setmana, Orange TV. El fill de la Jodie desapareix durant un pícnic i la policia determina que es va ofegar. Després d’anys d’intentar reconstrui­r la seva vida, la Jodie veu un nen que està segura que és son fill.

 ??  ?? E
E
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain