La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’escena local omplirà de música el Village de Pedralbes

L’escenari Seat Mó acollirà 50 concerts durant el festival

- ESTEBAN LINÉS

Després de les excel·lents sensacions de l’última, i atípica, edició, el Festival Jardins de Pedralbes potencia l’oferta artística del Village amb un ampli cartell d’actuacions protagonit­zat per l’escena local a partir de l’1 de juny.

Intana, Clara Gispert, Renaldo & Clara, Aiala, Jordi Serradell, Curos, River Omelet, Velvet Candles o Jack Bisonte són alguns dels noms que es faran seu l’escenari Seat Mó ubicat al Village en la immediata novena edició del festival. Seran un total de cinquanta concerts en format pròxim i que tindran lloc abans que comencin els concerts de l’escenari principal.

Martín Pérez, director del Festival Jardins de Pedralbes, va presentar ahir aquest cartell d’actuacions precisamen­t a Casa Seat, patrocinad­or del festival i que, a més a més, dona nom a l’escenari en qüestió. Pérez va reconèixer que “fem una fórmula amb què ens vam trobar l’any passat”, és a dir, amb aforaments més reduïts i artistes locals i nacionals a causa de la pandèmia i que van batejar com a Fes Pedralbes: “Aquest any la repetim pel seu enorme èxit”. Perquè, a més de l’escenari principal i els artistes i grups que hi donen vida, el Village s’ha convertit en un focus d’atracció en si, amb els jardins i la zona de restauraci­ó i una oferta musical pròpia.

En aquest sentit, i com ja es va fer l’any passat, hi ha una entrada accessible de 7 euros per a tota la gent que vulgui anar a l’espai però sense assistir al concert nocturn de l’escenari principal. A la zona Village –que té un segon escenari a l’anomenat Jardí Secret, amb un cartell que se sabrà més endavant–, Pérez va comentar que havien tornat a aplicar aquesta fórmula “per petició popular”, és a dir, entrada a preu reduït amb consumició inclosa i que permet gaudir de l’entorn, de dos concerts i d’una oferta gastronòmi­ca variada i contrastad­a (La Pizza del Born, Mr. Kao, Il Giardinett­o, Flash Flash, Sauleda, Ametller Origen, Imperia Foie Gras o Makito).

Els dies de concert del festival, pel Village hi passaran Aiala, Renaldo & Clara, Jack Bisonte o Clara Gispert

Lògicament, els aficionats que tinguin entrades per als concerts de l’escenari principal podran accedir al Village i als concerts que s’hi facin.

Aquest any, doncs, per l’escenari Seat Mó està previst que hi passin més de mig centenar d’artistes, alguns dels quals ja hi han passat anteriorme­nt. A partir de les 19.30 h de cada dia de festival aniran pujant a l’escenari noms de l’escena musical boja, i en aquest aspecte Pérez va destacar: “Em sembla molt important el que fa el Taller de Músics, i molts dels que surten d’allà vindran a tocar al Seat Mó aquest any”.

A part dels ja citats, noms d’estilístiq­ues variades com Maria La Blanco (que farà de telonera de Sara Baras la nit inaugural del festival l’1 de juny), Anthus & Pol Omedes, Ganzá, Kòt Lapè, Lu-La, Eduard Esteve, Morena, Ciao Marina, Tatiana Delalvz, Kim Kuipers o Lucía Fumero. Una de les participan­ts, Clara Gispert, va ser l’encarregad­a d’arrodonir ahir la presentaci­ó del programa amb una breu actuació en directe en què va demostrar l’esplèndida factura de la seva proposta, tant a escala vocal com conceptual.

VENDA D’ENTRADES A entradasde­vanguardia.com

 ?? STÉPHANE CARTEAUX. ?? La cantant Aiala actuarà el 22 de juliol al Village
STÉPHANE CARTEAUX. La cantant Aiala actuarà el 22 de juliol al Village
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain