La Vanguardia (Català-1ª edició)

Compartim alegria en taules acolorides amb els bols Bidasoa i ‘La Vanguardia’

• Col·lecció de sis elegants bols de gres amb els colors mat de moda de Bidasoa • Recipients apilables i de gran capacitat, ideals per a infinitat d’usos • Primer lliurament disponible a partir del dissabte 22 de maig, per tan sols 5,95€ més el diari

- PROMOCIÓ BARCELONA

Tenim moltes ganes d’omplir les taules d’alegria i color i de compartir grans moments amb els que més estimem. Ara que, a més, s’acosta l’estiu, amb els dies assolellat­s i les nits agradables, ve més de gust que mai gaudir de la millor companyia mentre degustem receptes saboroses i refrescant­s en un parament que vesteixi les taules de color, tant en espais interiors com en terrasses i jardins. Per això, La Vanguardia posa a disposició de tots els lectors i els subscripto­rs una elegant col·lecció de sis bols de la firma Bidasoa fabricats amb gres i estampats amb els colors mat de la temporada; sis recipients de gran capacitat (60 cl) i amb nanses ideals per servir amanides delicioses, cereals, sopes, postres, aperitius o receptes a base de llegums que ens podrem endur al llarg de sis lliurament­s.

El ventall cromàtic que lluirà la nostra taula amb aquests sis bols Bidasoa oscil·la des del blau marí (la tonalitat tan típicament estiuenca que presenta el primer lliurament) fins a l’elegant lila (el lliurament que tanca la col·lecció), passant per colors tan variats i combinable­s entre si com el pedra, el coral, el blau cel i el verd; tots amb acabat mat, que està tan de moda aquesta temporada, i completats amb un revestimen­t interior blanc brillant.

A més del disseny alegre i colorista,totselsbol­sdestaquen­perquè són summament pràctics. El gres amb què estan fabricats els confereix més resistènci­a i durabilita­t, i les nanses que tenen als laterals faciliten encara més l’adherència.

A més, estan dissenyats de manera que es poden apilar, cosa que ens permetrà guanyar espai d’emmagatzem­atge i transporta­r-los còmodament.

Els sis bols de gres Bidasoa d’aquesta fantàstica col·lecció són ideals per servir generoses racions individual­s, ja que tenen una capacitat de 60 cl. I tant ens serviran per a propostes fredes com calentes, que podrem preparar directamen­t al microones. Quan hagin complert la seva funció, els podrem rentar al rentaplats, cosa que ens permetrà passar més temps amb els nostres.

És hora de gaudir de la millor companyia en taules plenes de color vestides amb els alegres bols Bidasoa.

 ??  ?? COM ES PODEN ACONSEGUIR
COM ES PODEN ACONSEGUIR

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain