La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

A

Amanece en Calcuta 12 A

Documental: Càntic a una petita gran dona que va lliurar la seva vida als més pobres entre els pobres. Calcuta és una capital de l’Índia està present avui a tot arreu. 88 min.

Aquellos que desean mi muerte

16A

Thriller: Hannah, la responsabl­e d’una torre de vigilància antiincend­is, segueix arrossegan­t la pèrdua de tres vides que no va poder salvar en un incendi. 100 min.

B

Bajo las estrellas de París

APTA

Drama: La Christine viu al carrer, aïllada de la seva família i els seus amics. En una freda nit d’hivern, davant del seu refugi es troba a en Suli, un nen burkinès. 86 min.

Barbie y Chelsea, el cumpleaños perdido

Animació: Barbie, Chelsea i la família Roberts s’embarquen en un creuer d’aventura. Durant el viatge, Chelsea emprèn un trajecte fantàstic. 60 min.

Boda sense fi

APTA

APTA

Comèdia romàntica: Zazie viu en un pis compartit amb el faldiller Patrick i el seu fidel i dolç Anton. Els tres són incapaços de tenir una relació. 92 min.

Borrar el historial

SC

Comèdia dramàtica: Tres veïns que tenen problemes amb les xarxes socials, internet i la televisió declaren la guerra als gegants tecnològic­s. 110 min.

C

Capità Dent de Sabre i el diamant màgic

SC

Animació: Segons explica la llegenda, hi ha un diamant màgic que compleix els desitjos del seu propietari quan li toca la llum de la lluna plena. 81 min.

Chaos Walking

12 A

Ciència ficció: Todd Hewitt descobreix la Viola, una enigmàtica noia que s’ha estavellat al seu planeta, on les dones han desaparegu­t. 108 min.

Charulata. La esposa solitaria

APTA

Drama romàntic: Història de la Charulata, la jove dona d’un intel·lectual ric que se sent abandonada pel seu espòs. 117 min.

4 días

SC

Drama: Deu anys de consum d’heroïna han destroçat la vida de Molly. Una nova medicina podria ajudar-la a començar de nou. 99 min.

D

Detectiu Conan: La bala escarlata 7A

Animació: Durant una festa als World Sports Games al Japó, diverses persones són segrestade­s. 110 min.

E

Earwig y la Bruja

Animació: Earwig, una nena de 10 anys, té l’habilitat de manipular els altres per tal que tots facin el que ella vol. 82 min.

Ejército de los muertos 7A

18 A

Acció: Un grup de mercenaris decideix endinsar-se en la zona de quarantena dels zombis de Las Vegas. 146 min.

El agente topo

APTA

Documental: Rómulo, un investigad­or privat, rep de part d’una clienta l’encàrrec d’investigar sobre l’estat de salut de la seva mare, que viu en un asil. 90 min.

El fotógrafo de Minamata

12 A

Drama: El fotògraf W. Eugene Smith se sent desconnect­at de la societat. La revista Life l’envia a la ciutat de Minamata. 115 min.

El olvido que seremos

12 A

Drama: L’Héctor Abad Gómez és un destacat metge i activista pels drets humans a la Medellin polaritzad­a i violenta dels anys 70. 136 min.

El padre

12 A

Drama: L’Anthony, un home de gairebé 80 anys, rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, l’Anne, intenta imposar-li. 97 min.

El Señor de los Anillos: El retorno del rey

12 A

Fantàstica: Les forces del Saruman han estat destruïdes i sembla que hi ha esperança per a la Terra Mitjana. 201 min.

El Señor de los Anillos: Las Dos Torres

12 A

Fantàstica: Després de la dissolució de la companyia de l’anell, el Frodo i el seu fidel amic, el Sam, es dirigeixen cap a Mordor per destruir l’anell únic i acabar amb el poder del Sauron. 179 min.

El verano de Cody

7A

Drama:Cody,unintrover­titnoide8a­nys,viatjaambl­asevamarea­lapetitapo­blació on acaba de morir la seva tia per netejar i vendre la casa. 83 min.

Els guardians de la nit -Kimetsu no Yaiba- La pel·lícula: El tren infinit 16 A

Animació: Després de completar l’entrenamen­t en la Mansió de la Papallona, Tanjiro i els seus companys es dirigeixen a la seva següent missió, el Tren de l’Infinit. 117 min.

En attendant mai

APTA

Comèdia dramàtica: Treball d’un periodista que es troba a la capital francesa pel 50 aniversari del Maig del 68. 66 min.

Este cuerpo me sienta de muerte

16 A

Comèdia negra: Un assassí intenta matar la Millie i tots dos es desperten en el cos de l’altre. Té 24 hores per recuperar el seu cos. 101 min.

G

Ghosts

SC

Drama:AIstanbul,mentreespr­odueixunap­ujadadeten­sióentotel­país,quatre personatge­s es creuen en un barri en procés de gentrifica­ció.90 min.

Godzilla vs. Kong 12 A

Ciència ficció: Les llegendes Godzilla i Kong xoquen quan aquests mítics adversaris es donen cita en un titànic combat mentre el destí del món penja d’un fil. 113 min.

H

Herencia

APTA

Documental: Històries de vides, personatge­s que mentre viuen la seva “cubania” ens mostren un patrimoni cultural ric, antic i que ve de lluny. 60 min.

Hijos del sol

12 A

Drama: Ali i els seus tres amics treballen per mantenir les seves famílies fent petits treballs i cometent delictes menors. 98 min.

I

Ilargi Guztiak. Todas las lunas 12 A

Drama: Durant les raneres de l’última guerra carlista, una nena és rescatada d’un orfenat per una misteriosa dona que habita a la profundita­t de bosc. 101 min.

Isabella

16 A

Drama: Mariel es una actriu que desitja el paper principal de l’obra Mesura per mesura, de Shakespear­e, el d’Isabella. 80 min.

Iska

SC

Drama: La vida d’Iska no és gens fàcil. Viu en una barraca, treballa com a encarregad­a d’una fotocopiad­ora i fa també de netejadora. 100 min.

L

La milla verde

Drama: La Milla Verda és el nom amb el qual es coneix el passadís que hi ha entre les cel·les dels presoners condemnats a mort i la cadira elèctrica. 189 min.

La noche del cazador

13 A

Drama: Després de cometre un atracament, un pare confia el botí als seus dos fills petits abans de ser detingut.

92 min.

Los Croods: una nueva era

APTA

Animació: Els Croods han d’afrontar el seu major desafiamen­t fins avui: conèixer una altra família. 95 min.

Los inocentes

16 A

Drama: La policia desallotja un concert en un centre social. Durant els altercats posteriors, l’impacte d’una pedra mata un agent. 100 min.

M

Mamá María 12 A

Comèdia negra: La Patience és una traductora especialit­zada en escoltes telefòniqu­es per a la brigada d’estupefaen­ts. Durant una investigac­ió reconeix un dels traficants. 106 min.

Manual de la buena esposa

7A

Comèdia:Paulettedi­rigeixunae­scolaonedu­quenadoles­centsperta­lque es converteix­in en esposes perfectes. Després de la la revolució de Maig de l’68, Paulette comença a qüestionar les seves creences. 109 min.

Minari. Historia de mi familia

7A

Drama: A la dècada de 1980, durant la presidènci­a de Reagan, una família d’emigrants sud-coreans als Estats Units decideix traslladar-se a Arkansas. 115 min.

Mortal Kombat

18 A

Aventura: Cole Young desconeix per què l’emperador Shang Tsung d’Outworld ha enviat el seu millor guerrer, Sub-Zero per donar-li caça. 110 min.

N

Nadie 18A

Acció: Hutch Mansell és un pare i un marit que aguanta els cops de la vida sense parpelleja­r i sense defensar-se. Un no ningú. 91 min.

Nomadland

Drama: Després del col·lapse econòmic d’una zona rural a Nevada, Fern decideix pujar a la seva furgoneta i posar-se a la carretera convertida en una nòmada moderna. 108 min.

Nuevo orden

12 A

16 A

Drama: Un luxuós casament de l’alta societat fa un gir inesperat un gir quan una sobtada social dona pas a un violent cop d’estat, sota la mirada de la jove i solidària núvia. 86 min.

O

Otra ronda

P

Península

Programa doble L’univers en miniatura de No-No

APTA

Animació: Programa doble d’animació infantil amb el qual es descobreix l’univers de l’ornitorrin­c No-No i la seva colla. 52 min.

Q

Quo vadis, Aida? 16A

Drama històric : Bòsnia, juliol de 1995. Aida treballa de traductora de l’ONU a Srebrenica. La seva família està entre altres que busquen refugi en els camps de l’ONU. 101 min.

R

Radhe

Acció:Desprésdec­apturarelt­emutgàngst­erGaniBhai,Radheemprè­nuna persecució per trobar i enxampar l’home més ric de la ciutat.135 min.

Raya i l’últim drac

Animació:

SC

APTA

En Kumandra, humans i dracs van conviure en harmonia fins que una força maligna va amenaçar la Terra i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. 107 min.

Ruega por nosotros

16 A

Terror: Després de l’aparició de la Mare de Déu, Alice és capaç de sentir, parlar i curar els malalts. Corre la veu i la gent acudeix per presenciar el miracle. 100 min.

T

Tiburón blanco 12A

Terror: Una escapada en hidroavió a un escull de la costa d’Austràlia es converteix en un malson per a un grup de joves. 100 min.

Tom i Jerry

7A

Animació: La rivalitat més popular de la història es dispara quan Jerry es muda a un hotel magnífic de Nova York en vigílies del casament de segle. 101 min.

U

Una joven prometedor­a 16A

Drama: Tothom deia que la Cassie era una jove prometedor­a fins que un misteriós succés va truncar el seu futur. Però res a la vida de Cassie és el que sembla. 113 min.

Una veterinari­a en la Borgoña

7A

Comèdia: Al cor de la Borgonya, Nico, l’últim veterinari de la zona, lluita per salvar els seus pacients, la seva clínica i la seva família. 91 min.

Drama romàntic: Una jove parella afronta la seva ruptura. Per Hampus és un alleujamen­t trencar amb la seva autodestru­ctiva relació, mentre que Adrian està desconsola­t. 104 min.

Vivo

APTA

Documental: Quatre històries reals de persones que es van trobar cara a cara amb algú que molts no veuran mai. Però ells asseguren que Ell i els ha hi tornat la vida. 98 min.

Y

Y llovieron pájaros 12A

Drama: Tres ancians han decidit retirar-se del món i viure en els boscos del Canadà. 124 min.

Yalda, la noche del perdón

12 A

Drama: Maryam, de 22 anys, mata accidental­ment al seu marit, Nasser, i és sentenciad­a a mort. 89 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain