La Vanguardia (Català-1ª edició)

El desig d’una vida

- FINAL DE LA CHAMPIONS MALA SORT

neixements individual­s que es mereix pel seu gran talent. Però ella respon alt i clar: “No m’importen els títols individual­s, només vull guanyar amb el meu equip. Si puc contribuir d’alguna manera que el meu equip guanyi, això és l’únic que m’importa”.

Potser no té els reconeixem­ents de Harder, o de la seva compatriot­a Ada Hegerberg, però les xifres parlen per si soles. Aquesta temporada, a més d’haver marcat 8 gols a la Lliga i 2 a la Champions, ha acumulat un total de 20 assistènci­es. Arguments més que de sobres per haver-se guanyat la renovació amb el Barcelona fins al 2023.

“Parlem gairebé cada dia; és especial jugar contra ella, ens vam fer molt amigues”, diu la barcelonis­ta

Demà s’enfronten el joc directe del Chelsea de la carismàtic­a Pernille Harder i el futbol associatiu del Barça de la solidària Caroline Graham Hansen. Cada una amb el seu estil, intentaran demostrar que la tercera és la bona, que mereixen aixecar l’anhelat trofeu. “Vaig venir al Barça a jugar aquest tipus de futbol. És molt diferent del que es veu en altres països i per a mi ha estat un gran canvi. M’estic divertint molt al Barcelona i crec que podem demostrar que amb aquest estil tenim moltes opcions de guanyar títols”, adverteix la noruega.

Harder o Hansen. Aquest diumenge una de les dues trencarà, per fi, la maledicció a la Champions i aixecarà el seu primer trofeu. El reconeixem­ent a anys de sacrificis. El premi a la constància. Un premi que, a més a més, anirà acompanyat d’un èxit històric: ser les pioneres a conquerir el primer títol europeu del seu club. El desig de tota una vida.

 ??  ?? Edat
Gols
Assistènci­es 350.000 EUROS
HANSEN SOBRE HARDER
Gols
Assistènci­es
JOC COL·LECTIU
Edat Gols Assistènci­es 350.000 EUROS HANSEN SOBRE HARDER Gols Assistènci­es JOC COL·LECTIU
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain