La Vanguardia (Català-1ª edició)

PANTALLES

-

NETFLIX Thriller psicològic

La doctora Anna Fox (Amy Adams), una psicòloga infantil agorafòbic­a, entaula amistat amb la veïna del davant (Julianne Moore) en un barri típic de Nova York. La vida de l’Anna farà un tomb radical després de la desaparici­ó de la seva veïna, de qui sospita alguna cosa tèrbola. Pel·lícula dirigida per Joe Wright.

RAKUTEN TV Comèdia

Eliza Welch (Uma Thurman) viu al West Village de Nova York, té dos fills petits, un marit afectuós però molt despistat (Anthony Edwards) i un gran desig de trobar-se a si mateixa i reprendre la carrera d’escriptora. No sap que viurà un dia que posarà a prova fins i tot la millor mare del món.

STARZPLAY

Aquesta sèrie segueix un grup de dones negres intel·ligents, divertides i entusiaste­s en la trentena que viuen, treballen i es diverteixe­n a Harlem. Mentre lluiten per dominar el món, cada una d’elles viu alts i baixos en la carrera, per aventures i desamors que les porten a reavaluar qui són i cap a on van.

ATRESPLAYE­R PREMIUM

Després de l’estrena en obert del primer episodi a Antena 3, la nova temporada d’aquesta sèrie icònica de moment només es pot veure a la plataforma de pagament d’Atresmedia. Avui arriba el tercer episodi, titulat La carne en el asador ,en què els protagonis­tes de la sèrie, ara al CNI, s’enfronten a un assassí caníbal.

MOVISTAR+ Thriller documental

El 2016 Ramzan Kadírov, líder de Txetxènia, es proposa de fer una “neteja de sang” per mitjà d’una campanya governamen­tal basada a detenir, torturar i executar membres LGBTIQ+. Des d’aleshores, un grup d’activistes arrisquen la vida per treure del país persones d’aquest col·lectiu.

 ??  ?? E
E
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain