La Vanguardia (Català-1ª edició)

Koeman: “Em sento una mica maltractat”

- CARLES RUIPÉREZ

18.30 hores Movistar La Liga

BARCELONA: 1 Ter Stegen, 4 Araújo, 3 Piqué, 15 Lenglet, 11 Dembélé, 5 Busquets, 27 Ilaix Moriba, 16 Pedri, 18 Jordi Alba, 7 Griezmann i 10 Messi

Entrenador: Ronald Koeman

G

P

G

E

E

A Ronald Koeman li puja la mosca al nas. No li agrada el que sent i el que llegeix sobre el seu Barcelona a les últimes setmanes. Després de guanyar només un partit de les últimes quatre jornades, creu s’estan acarnissan­t amb ell. Una bel·ligerància que pot engegar en orris la seva continuïta­t. Sempre sincer i directe, l’entrenador no va amagar ahir els seus sentiments pel tracte que considera que està rebent dels mitjans de comunicaci­ó. L’holandès, que ha guanyat la Copa del Rei i ha tingut l’equip lluitant per la Lliga, com a mínim, fins a la penúltima jornada –avui contra el Celta–, pensa que li resten mèrit. “Maltractat? Una mica sí. Les dues últimes setmanes, sí”, va confessar. “Si escoltes i llegeixes els mitjans, sembla que hem fet una mala temporada i no hi estic d’acord”.

A l’entrenador del Barcelona no li agradaria que la decepció pels resultats contra l’Atlètic i el Llevant eclipsin tot el que s’ha aconseguit fins aquest moment. “No és just criticar ara quan fa dues setmanes tot era perfecte. Dues setmanes després no pot ser tot dolent”.

Dijous Koeman va dinar amb el president Joan Laporta, però l’objectiu de la trobada no era ratificar el tècnic, sinó analitzar la davallada de l’equip en la recta final. “No en puc explicar gaire. Vam parlar de l’equip, de la temporada, dels últims resultats i hem quedat per parlar una altra vegada al final de la temporada”, va revelar sobre el dinar amb el mandatari.

Tot i això, es va veure que tenia fresques a la memòria diverses estadístiq­ues i arguments per defensar la seva gestió aquesta temporada. “Som el segon equip d’Europa que més gols ha marcat, només el Bayern ens supera. I en possessió i en ocasions creades, estem igual que el City”, va assegurar, comparant-se amb els campions de la Bundesliga i la Premier League.

L’holandès va assegurar que té el suport dels jugadors i del vestidor i busca que la cúpula del club pensi igual per donar-li un segon any. “El més important per a un entrenador és tenir la màxima confiança del club. Si és així, puc i vull continuar”. Koeman considera que pot treure més suc al projecte actual. “Jo vull continuar, estic content i veig marge de millora. És un camí que no s’acaba ara. L’equip té futur. Si podem fitxar el que pensem que ens falta per fer el pas següent, l’afició pot estar molt il·lusionada per a la temporada que ve”, va dir al barcelonis­me. Koeman fa campanya per si mateix.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain