La Vanguardia (Català-1ª edició)

TELEVISIÓ

-

22.05 HORES

Estrena d’aquesta sèrie protagonit­zada per Aida Oset, que interpreta la Mamen, la nova professora de matemàtiqu­es de La Farga, un petit poble fictici de la Catalunya interior. Després que un alumne seu, l’Àlex, tingui un misteriós accident, la Mamen mirarà de recompondr­e les peces que la portaran a un cas d’assetjamen­t.

22.45 HORES

Estrena de la segona temporada d’aquest programa en què uns famosos es posen sota una original màscara i intenten ser els més ben valorats sense revelar la seva identitat.

Paz Vega, guanyadora de la primera edició, s’incorpora a l’equip d’investigad­ors amb José Mota, Javier Calvo i Javier Ambrossi. Arturo Valls continua com a mestre de cerimònies.

com a redacció convidada”, apunta Ana Llusá, professora d’IES Penyagolos­a. “Després dels bons resultats ens vam llançar de cap per aconseguir la beca i mantenir la revista”, assegura.

De cara al curs 2021-2022 el diari per a joves Junior Report repeteix l’operació llançant un nou programa de beques a fi que nous centres educatius puguin crear la seva pròpia revista. Per això, fa una crida a empreses a través de la campanya “Tenim un repte informatiu”, l’objectiu del qual és teixir una gran xarxa de revistes escolars a les diferents comunitats autònomes.

Junior Report, diari per a joves vinculat a La Vanguardia, ofereix materials informatiu­s, pedagògics i tallers sobre mitjans. En el seu quart aniversari, es consolida amb un milió i mig de lectors, més de 15.000 subscripto­rs al seu butlletí setmanal i presència a 23 països.

El diari juvenil pretén connectar centres educatius per treballar de manera transversa­l

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain