La Vanguardia (Català-1ª edició)

PANTALLES

-

MOVISTAR+ Fantasia

Matteo Garrone va dirigir el 2019 aquesta adaptació en viu del conte clàssic d’una marioneta de fusta anomenada Pinotxo que pren vida i es converteix en un nen de debò. La protagonit­zen l’oscaritzat Roberto Benigni, al paper d’en Gepetto, i Federico Ielapi com a Pinotxo.

NETFLIX Ciència-ficció

El personatge i Mélanie Laurent són l’única cosa d’aquesta pel·lícula francesa sobre una dona atrapada en una criocàmera i que es desperta abans de temps, per la qual cosa les reserves d’oxigen són crítiques a la nau en què es troba. L’única ajuda serà una computador­a parlant. La pel·lícula està dirigida per Alexandre Aja.

FILMIN Minisèrie

Thriller nòrdic dirigit pel suec Mikael Marcimain sobre l’assassinat d’una nena de 10 anys el 1989, un crim que va commociona­r Suècia. Malgrat l’esforç de la policia per trobar el culpable, va estar sense resoldre durant anys, fins que una prova d’ADN va tancar l’assassí entre reixes el 2004.

ODISEA Documental

Coincidint amb el dia mundial d’Internet, el canal estrena avui a les 22.30 h aquesta producció de The New York Times sobre la història de l’adolescent de Florida acusat de hackejar comptes de personalit­ats com Elon Musk, Bill Gates, Joe Biden o Barack Obama, i d’enganyar els seus seguidors demanant-los criptomone­des.

PLUTO TV Animació

Aquesta plataforma gratuïta de streaming incorpora des d’avui dos nous canals d’animació. Un d’ells està dedicat a produccion­s clàssiques d’anime, com ara Keroro, KochiKame, Jewelpet o Ninja Hattori, i l’altre canal està protagonit­zat per en Garfield,el mític personatge felí.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain