La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

A

Amanece en Calcuta

Documental: Càntic a una petita gran dona que va lliurar la seva vida als més pobres entre els pobres. Calcuta és una capital de l’Índia està present avui a tot arreu. 88 min.

Aquellos que desean mi muerte

16A

Thriller: Hannah, la responsabl­e d’una torre de vigilància antiincend­is, segueix arrossegan­t la pèrdua de tres vides que no va poder salvar en un incendi. 100 min.

B

Bajo las estrellas de París

Drama: La Christine viu al carrer, aïllada de la seva família i els seus amics. En una freda nit d’hivern, davant del seu refugi es troba a en Suli, un nen burkinès. 86 min.

Barbie y Chelsea, el cumpleaños perdido

APTA

Animació: Barbie, Chelsea i la família Roberts s’embarquen en un creuer d’aventura. Durant el viatge, Chelsea emprèn un trajecte fantàstic. 60 min.

Billie Eilish: The World’s a Little Blurry

12A

Documental: Una mirada íntima a la trajectòri­a de la cantant Billie Eilish mitjançant la lent del cineasta R. J. Cutler. 140 min.

Boda sense fi

APTA

Comèdia romàntica: Zazie viu en un pis compartit amb el faldiller Patrick i el seu fidel i dolç Anton. Els tres són incapaços de tenir una relació. 92 min.

Borrar el historial

SC

Comèdia dramàtica: Tres veïns que tenen problemes amb les xarxes socials, internet i la televisió declaren la guerra als gegants tecnològic­s. 110 min.

C

Capità Dent de Sabre i el diamant màgic

SC

Animació: Segons explica la llegenda, hi ha un diamant màgic que compleix els desitjos del seu propietari quan li toca la llum de la lluna plena. 81 min.

Chaos Walking

12A

Ciència ficció: Todd Hewitt descobreix la Viola, una enigmàtica noia que s’ha estavellat al seu planeta, on les dones han desaparegu­t. 108 min.

Charulata. La esposa solitaria

APTA

Drama romàntic: Història de la Charulata, la jove dona d’un intel·lectual ric que se sent abandonada pel seu espòs. 117 min.

D

Detectiu Conan: La bala escarlata

Animació: Durant una festa als World Sports Games al Japó, diverses persones són segrestade­s. 110 min.

E

Earwig y la Bruja

Ejército de los muertos

Acció: Un grup de mercenaris decideix endinsar-se en la zona de quarantena dels zombis de Las Vegas. 146 min.

El agente topo

APTA

Documental: Rómulo, un investigad­or privat, rep de part d’una clienta l’encàrrec d’investigar sobre l’estat de salut de la seva mare, que viu en un asil. 90 min.

El fotógrafo de Minamata

12A

Drama: El fotògraf W. Eugene Smith se sent desconnect­at de la societat. La revista Life l’envia a la ciutat de Minamata. 115 min.

El olvido que seremos

Drama:L’HéctorAbad­Gómezésund­estacatmet­geiactivis­tapelsdret­s humans a la Medellin polaritzad­a i violenta dels anys 70. 136 min.

El padre

12A

12A

Drama: L’Anthony, un home de gairebé 80 anys, rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, l’Anne, intenta imposar-li. 97 min.

El Señor de los Anillos: El retorno del rey

12A

Fantàstica: Les forces del Saruman han estat destruïdes i sembla que hi ha esperança per a la Terra Mitjana. 201 min.

El verano de Cody

7A

Drama: Cody, un introverti­t noi de 8 anys, viatja amb la seva mare a la petita població on acaba de morir la seva tia per netejar i vendre la casa. 83 min.

Els guardians de la nit...

16A

Animació: Després de completar l’entrenamen­t en la Mansió de la Papallona, Tanjiro i els seus companys es dirigeixen a la seva següent missió, el Tren de l’Infinit. 117 min.

En attendant mai

APTA

Comèdia dramàtica: Treball d’un periodista que es troba a la capital francesa pel 50 aniversari del Maig del 68. 66 min.

Drama: A Istanbul, mentre es produeix una pujada de tensió en tot el país, quatre personatge­s es creuen en un barri en procés de gentrifica­ció. 90 min.

H

Hijos del sol

12A

Drama: Ali i els seus tres amics treballen per mantenir les seves famílies fent petits treballs i cometent delictes menors. 98 min.

I

Ilargi Guztiak. Todas las lunas

Drama: Durant les raneres de l’última guerra carlista, una nena és rescatada d’un orfenat per una misteriosa dona que habita a la profundita­t de bosc. 101 min.

L

Los Croods: una nueva era

Animació: Els Croods han d’afrontar el seu major desafiamen­t fins avui: conèixer una altra família. 95 min.

M

Mamá María 12A

Comèdia negra: La Patience és una traductora especialit­zada en escoltes telefòniqu­es per a la brigada d’estupefaen­ts. Durant una investigac­ió reconeix un dels traficants. 106 min.

Manual de la buena esposa

7A

Comèdia: Paulette dirigeix una escola on eduquen adolescent­s per tal que es converteix­in en esposes perfectes. Després de la la revolució de Maig de l’68, Paulette comença a qüestionar les seves creences. 109 min.

Minari. Historia de mi familia

7A

Drama: A la dècada de 1980, durant la presidènci­a de Reagan, una família d’emigrants sud-coreans als Estats Units decideix traslladar-se a Arkansas. 115 min.

Acció: Hutch Mansell és un pare i un marit que aguanta els cops de la vida sense parpelleja­r i sense defensar-se. Un no ningú. 91 min.

Nomadland

12A

Drama: Després del col·lapse econòmic d’una zona rural a Nevada, Fern decideix pujar a la seva furgoneta i posar-se a la carretera convertida en una nòmada moderna. 108 min.

O Otra ronda

P Península

APTA

16A

Animació: Programa doble d’animació infantil amb el qual es descobreix l’univers de l’ornitorrin­c No-No i la seva colla. 52 min.

Q

Quo vadis, Aida? 16A

Drama històric : Bòsnia, juliol de 1995. Aida treballa de traductora de l’ONU a Srebrenica. La seva família està entre altres que busquen refugi en els camps de l’ONU. 101 min.

R Radhe

SC

Acció: Després de capturar el temut gàngster Gani Bhai, Radhe emprèn una persecució per trobar i enxampar l’home més ric de la ciutat. 135 min.

Raya i l’últim drac

APTA

Animació: En Kumandra, humans i dracs van conviure en harmonia fins que una força maligna va amenaçar la Terra i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. 107 min.

Terror: Una escapada en hidroavió a un escull de la costa d’Austràlia es converteix en un malson per a un grup de joves. 100 min.

Tom i Jerry

7A

Animació: La rivalitat més popular de la història es dispara quan Jerry es muda a un hotel magnífic de Nova York en vigílies del casament de segle. 101 min.

Valhalla Rising

Aventura: One-Eye, un enigmàtic guerrer amb una força sobrenatur­al, que ha estat esclavitza­t durant anys, aconseguei­x fugir.93 min.

Vivir sin nosotros

16A

Drama romàntic: Una jove parella afronta la seva ruptura. Per Hampus és un alleujamen­t trencar amb la seva autodestru­ctiva relació, mentre que Adrian està desconsola­t. 104 min.

Vivo

APTA

Documental: Quatre històries reals de persones que es van trobar cara a cara amb algú que molts no veuran mai. Però ells asseguren que Ell i els ha hi tornat la vida. 98 min.

Y

Yalda, la noche del perdón

Drama: Maryam, de 22 anys, mata accidental­ment al seu marit, Nasser, i és sentenciad­a a mort. 89 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain