La Vanguardia (Català-1ª edició)

Suárez: “No pensava patir tant”

-

Luis Suárez estava exultant després de la victòria: “Per guanyar la Lliga cal patir, tot i que no pensava que tant”, va assegurar el golejador uruguaià de l’Atlètic.

“Crec que no mereixíem patir com hem acabat patint perquè hem fet un dels primers temps més bons de la temporada. Vam errar en moltes ocasions, jo en aquest cas. Cal acostumar-se que per guanyar la Lliga cal patir i haurem de patir un altre partit més”, va manifestar. Preguntat per si s’esperava viure tal nivell de patiment, va comentar: “Tothom t’ho diu pel lema de l’Atlètic de Madrid, però no pensava que tant. Però bé, l’esforç, el sacrifici que està fent aquest equip, amb moltíssima gent que treballa per aconseguir els objectius... Ara a gaudir, a estar tranquils i a preparar la setmana”, va concloure. Amb aquest gol trenca una ratxa de cinc partits i gairebé dos mesos sense marcar, des del gol que li va fer a l’Alabès el 21 de març, “una situació en què els davanters han d’estar acostumats a conviure. Hi ha cops que el davanter és més fàcil que baixi el cap, però no m’he identifica­t mai amb aquesta part. Estic content i orgullós que si un lluita, lluita, no baixa els braços, pot aconseguir l’objectiu”, va afegir.

Suárez va recordar que l’Atlètic depèn de si mateix per guanyar el títol. “Depenem de nosaltres mateixos. És el partit més important de la temporada, vam tenir-ne molts però aquest és massa important, serveix per aconseguir l’objectiu”. Diego Simeone va comparèixe­r ronc a la sala de premsa: “Vam triar aquesta professió per arribar a aquests moments. És la nostra vida. Després, és un esport, li toca guanyar a un i a altres els tocarà perdre”, va comentar l’entrenador argentí, que encara amb la mateixa il·lusió de sempre el partit en què ja poden ser campions, davant el Valladolid: “No penso negativame­nt, sinó a treballar, a començar la setmana buscant primer descansar, trobar frescor, trobar la millor preparació per afrontar una final. No em passa cap altra cosa pel cap que preparar bé la setmana”, va afirmar el Cholo.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain