La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’Eibar baixa i de Valladolid, Osca i Elx se’n salvarà només un

- CARLOS NOVO

Resultats

Espanyol - Cartagena Castelló - Ponferradi­na Lugo - Mirandés Almeria - Albacete Las Palmas - Saragossa Sabadell - Tenerife Fuenlabrad­a - Rayo Mallorca - Alcorcón Leganés - UD Logronyès Oviedo - Màlaga Girona - Sporting 0-2 0-2 2-1 1-1 0-2 0-2 1-2 2-0 3-0 19:00h 21:00h

L’Eibar és equip ja de Segona a falta d’una jornada per a la conclusió de la Lliga. La concloent derrota d’ahir a Mestalla (4-1) va condemnar l’equip de Mendilibar, que ja donava molt mals senyals en tota la segona volta. Les altres dues places de descens se les jugaran entre l’Osca, l’Elx i el Valladolid, aquests dos últims ara a la zona que envia a Segona.

Dels tres, el que pitjor ho té sens dubte és l’equip de Ronaldo, que rep en el nou Zorrilla un Atlètic que necessita la victòria per ferse amb el títol sense haver de dependre que el Madrid punxi contra el Vilareal a Valdebebas.

Pròxima jornada

Cartagena - Almeria Albacete - Lugo Ponferradi­na - Espanyol Alcorcón - Sabadell UD Logronyès - Fuenlabrad­a Mirandés - Leganés Tenerife - Mallorca Sporting - Las Palmas Màlaga - Girona

Rayo - Oviedo Saragossa - Castelló

Però a més, el Valladolid no depèn de si mateix. Necessita que l’Elx i l’Osca perdin els seus partits. Els de Sergio González travessen també un moment molt dolent, golejats per la Reial Societat (4-1), que va jugar un dels partits més còmodes de tot el campionat.

L’equip altaragonè­s és el que millor ho té per ser l’únic que depèn de si mateix i no li fa falta mirar els altres marcadors. Rep a l’última jornada el València, que ja no s’hi juga res, salvat amb la seva victòria d’ahir, igual com el Getafe i l’Alabès. Si guanya l’Osca, se salva. Si empata, se salva si el Valladolid empata o perd i l’Elx perd ja que té el goal average particular guanyat

Golejadors

Raúl De To. (Espanyol) Djuka (Sporting) Umar Sadiq (Almeria) R. Castro (Cartagena) Corpas (Almeria) J. Puado (Espanyol) Yuri (Ponferradi­na) M. Barreiro (Lugo) C. Stuani (Girona) Amath (Mallorca) S. Araujo (Las Palmas) contra els il·licitans.

L’Elx no ho té tampoc gens senzill. Necessita guanyar l’Athletic i que l’Osca empati o perdi contra el València. Si empata, necessita una derrota de l’Osca i que el Valladolid no guanyi l’Atlètic.

La lluita per les places de la Lliga Europa es presenta disputada. Reial Societat, Betis i Vila-real es repartiran dues places. Si el Vila-real guanya la final de l’Europa League al Manchester United el Submarí seria el cinquè equip espanyol a la Champions (a part de Barcelona, Reial Madrid, Atlètic i Sevilla) i Espanya perdria una plaça al segon torneig continenta­l i en tindria una a la Conference League.

 ?? BIEL ALIÑO / EFE ?? El València va golejar l’Eibar en un estadi de Mestalla altra vegada amb públic
BIEL ALIÑO / EFE El València va golejar l’Eibar en un estadi de Mestalla altra vegada amb públic

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain