La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Sabadell desaprofit­a l’oportunita­t

La derrota amb el Tenerife (0-2) impedeix que els arlequinat­s surtin del descens

- FUTBOL SEGONA DIVISIÓ CARLOS RUIZ

Malgrat l’absència de públic, la Nova Creu Alta s’havia convertit en el millor argument a Segona per al Sabadell, que no perdia com a local des del desembre. Però en un moment clau, quan els arlequinat­s podien sortir del descens a falta de tres jornades, el Tenerife va desfer ahir l’encanteri amb una victòria incontesta­ble (0-2). Després de dues llustroses victòries a casa contra el Mallorca i el Rayo Vallecano, els pupils d’Antonio Hidalgo van firmar un dels pitjors partits de la temporada, tenallats els del Vallès davant la importànci­a del repte. “Ha estat una decepció molt gran”, va dir el tècnic. El conjunt insular va ser molt superior davant un Sabadell que es va conformar amb la possessió i es va oblidar de buscar la porteria defensada per Dani Hernández, sense un tret entre els tres pals. Després d’una bona combinació, Vada va marcar el primer gol al minut 21 i a l’inici de la segona part Sergio González es va erigir en el protagonis­ta del partit. El defensa hauria pogut provocar l’empat per culpa d’un rebuig defectuós sobre la seva porteria, però tres minuts després va esmenar el seu error en rematar a la xarxa una falta llançada per Vada. En els dos gols els jugadors de Tenerife es van aprofitar de la passivitat defensiva per segellar virtualmen­t la permanènci­a. Per contra, el Sabadell tornarà a jugar una final la pròxima jornada contra l’Alcorcón, que també està al grup capdavante­r per evitar el descens. A més, Grego Sierra, Stòitxkov, Édgar i Néstor compleixen cicle de targetes després de veure la groga i no seran a la batalla de Santo Domingo. El Sabadell té a un punt la salvació, que la marca el Castelló, però ja no depèn de si mateix per mantenir la categoria.